Ipath Skor Online

1 träffar

Ipath skor – mer än komfort

Ta på dig ett par Ipath skor och du kommer genast förstå vad vi menar med komfort, design och funktion. Dessa coola skejtarskor passar utmärkt att bära varje dag och med material som äkta mocka får skorna en stilig finish. Välj bland många omtyckta modeller och färger och hitta ett par Ipath skor du gillar.

Ipath skor historia och kända modeller

För Ipath har det alltid varit viktigt att värna om miljön. Redan sedan starten år 1999 har företaget inriktat sig på miljövänliga skor i den mån det går. Med spännande och miljövänliga material som hampa och ekologisk bomull lade Ipath grunden för sitt skoföretag. Mest kända är de idag för sina tuffa sneakers i olika modeller.

Ipath skor stiltips och skötsel

Ett par Ipath sneakers kan du bära stolt tillsammans med ett par jeans, chinos eller varför inte kostymbyxor? Dessa skor är tillverkade av bland annat äkta skinn och mocka, material som behöver vård. Använd lämpliga skovårdsprodukter för läderskor för att ge skorna en ny finish igen.

Ipath skor online på Footway

Klä dig bekvämt och se samtidigt snygg och stilig ut med ett par Ipath skor. Hos oss på Footway kan du enkelt klicka hem dina skofavoriter. Vi levererar alltid skorna snabbt till våra kunder och frakten är som vanligt helt kostnadsfri. Något som inte passar? Du kan vara lugn. Hos Footway är returerna fria.

Funktion S
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK