Skor

14 träffar

Färgglad värld från Irregular Choice skor

Välkommen till en färgsprakande, lekfull och vacker kollektion från spännande Irregular Choice skor. Det brittiska märket utmärker sig med en unik design olik allt annat.

Skormärke med rötterna i London

Märket Irregular Choice grundades i slutet av 1990-talet som en reaktion det dova och minimalistiska modet som rådde då. Med färger och mönster ville Irregular Choice skapa skor som stack ut från mängden. Rötterna finns i London och visst gör den brittiska huvudstaden avtryck i kollektionen. Märkets uttrycksfulla och färgsprakande stil ger en självsäker modelook. Snygga detaljer och dekorativa attribut skapar en spännande karaktär vilket också accentueras med ett fyrverkeri av färger. I det breda och inspirerande utbudet från Irregular Choice finns mycket spännande att upptäcka, kollektionen rymmer allt från blommiga kilklacksskor, mönstrade platåsandaletter och prickiga pumps. Glänta på dörren till en kollektion som inte liknar något som du sett tidigare.

Blommigt och fantasifullt från Irregular Choice skor

Låt dig inspireras av det färgstarka modet från Irregular Choice och hitta skorna för din personliga modelook på Footway. Ett par kilklacksskor är till exempel vackra att bära till så väl kjol som klänning. Ta en titt i Irregular Choices stora utbud och hitta favoriterna. Matcha med spännande mönster eller välj en enfärgad dov outfit där skorna får stå i absoluta centrum. Eller varför inte satsa på ett par pumps med skyhöga klackar och fantasifulla mönster? Irregular Choice klackskor utstrålar en feminin självständighet. Missa inte heller Irregular Choice Once in a blue moon där det vackra blomranksmönstret klättrar längs skons remmar som är gjorde i ett mjukt naturmaterial.

Skötsel av skor i naturmaterial

I Irregular Choices mångsidiga urval finns det många spännande skor att välja bland. Du hittar alltid dina modefavoriter från de främsta modemärkena till förmånliga priser här på Footway. Hitta inspirationen till din unika look, modeutbudet från Irregular Choice skor är verkligen unikt. På Footway finns ett stort utbud av snygga textilskor men även skor i material som läder och kork. Något som är viktigt att tänka på då det gäller skötsel av skor som är gjorda av att kork är att naturmaterialet kräver en särskild form av rengöring. Kork bör aldrig blötas ned torka istället av skorna med en trasa. Om skorna sköts på rätt sätt så håller de längre.

Irregular Choice skor online på Footway

Vll du köpa Irregular Choice skor på nätet? Hitta dina favoritmodeller från Irregular Choice snabbt och enkelt på Footway. Irregular Choice har ett stort och spännande utbud och här har du möjlighet att hitta dina personliga favoriter. Välj mellan skomodeller i många olika färger material och designutföranden. Dessutom ingår snabb leverans, fri frakt och fri retur. När du handlar dina skor på Footway ingår även 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

14 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK