Ivory Skor Online

0 träffar

Klassiska Ivory på bröllopet

Är det dags för bröllop? Hos Ivory skor hittar du ett stort utbud av vackra och klassiska skor för bruden. Varianterna går i ljusa färger, från crème till vitt och har öppen eller stängd tå beroende på modell.

Ivory hämtar stilen från strandkanten

Ivory sko är ett danskt märke som säljs i hela Skandinavien, Tyskland, Österrike och Nederländerna. Skorna är gjorda av thaisiden och läder. Företaget ingår i koncernen Meyer & Sko som har sitt kontor nära den vackra stranden på kustvägen mellan Helsingör och Köpenhamn. Som namnet antyder, Ivory betyder elfenben på engelska, går många skomodeller i denna vackra färg, men självklart finns alla nyanser av vitt i sortimentet. Skorna både designas och produceras i östländerna där de tas fram i samspråk med den danske ägaren. Tack vare direktimport, låga omkostnader och en effektiv distribution kan priserna hållas nere och därefter levereras till övriga nordiska länder så att även vi får ta del av dessa vackra skor.

Ivory skor för den traditionella bruden

Ivory Heather är en sandal med öppen tå och hög klack. Färgen är beige och har ett enkelt formspråk. En vacker rosett beströdd med strass pryder tårna. De knäpps med en justerbar rem runt ankeln. Är du mer klassisk i stilen och letar efter en stängd variant som även passar vår och höst kan Ivory Alice eller Asta vara valet för dig. Framtill är båda modellerna åt det spetsigare hållet, men ändå avrundade och upplevs som mjuka för ögat. Alice passar den traditionella bruden som vill ha ett par skor med smal klack, som hon även kan använda vid fester efter bröllopet. Asta är tillverkade i siden och uppe få foten är en fastsydd rad av stenar som får bruden att glänsa lite extra.

Siden och satin som materialval

Danskarna är kända för sin enkla skönhet i formspråket med raka linjer som framhäver produkten. Ivory skor är inget undantag och den skandinaviska designen känns igen på enheten i färgskalan och noga utvalda detaljer som låter skon tala. En stor del av materialen som använts i tillverkningen är satin till textilen och gummi till sulan. Det gör att även de som inte vill bära läder eller skinn hittar ett par vackra skor att bära på sitt bröllop. En del av modellerna kan upplevas som smala på foten och därför kan en storlek större än normalt krävas.

Ivory skor online på Footway

Med våren kommer bröllopen. Vill du hitta en par vackra brudskor som motsvarar din stil och budget bör du ta en titt på Footways stora utbud. Har du svårt att välja mellan två varianter? Vi erbjuder alltid 180 dagars öppet köp, för att du ska kunna bestämma dig hemma i lugn och ro. Dessutom har vi fri retur och snabba leveranser.

Inlägg om Ivory
A
Anonym -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK