Jalas Skor Online

0 träffar

Jalas skor för arbetet

I många yrken behöver man stå upp hela dagen. Dessutom kan fötterna utsättas för risker, exempelvis på en byggarbetsplats. Med ett par bekväma Jalas skor kommer du inte bli trött i fötterna. Jalas är de mest utvecklade skorna på arbetsmarknaden. Klicka hem ett par du också!

Jalas skor historia och kända modeller

Jalas är ett finskt varumärke som grundades redan 1916. Jalas skapar ergonomiskt framtagna arbetsskor för många olika arbetsplatser. Skorna har en otroligt bekväm fotbädd som ger ett bra stöd. Med en kraftig yttersula får du även ett optimalt grepp även på hala underlag. Materialen som används är bland annat skinn – ett formbart och tåligt material.

Jalas skor stiltips och skötsel

Ett par äkta Jalas boots och skor kan du använda i många år. För att skorna ska hålla sig i ett så gott skick som möjligt är det bra att smörja in dem med läderfett då och då. Ett par Jalas skor är ett bra val för dig som exempelvis arbetar inom vården, i ett kök eller inom industri.

Jalas skor online på Footway

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb genom att använda sköna Jalas skor på jobbet. Hos Footway får du alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp. Beställ hem dina Jalas boots redan idag så skickar vi dem så fort vi kan.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×