Jana, Skor

141 träffar

Jana skor sätter bekvämligheten först

Jana skor är märket för dig som inte vill kompromissa med varken utseende eller komfort. De har en skön och stabil sula och en extra bred läst för att du ska kunna gå bekvämt hela dagen.

Märkets historia är del av en storindustri

Jana sko ingår som en del av den stora koncernen Wortmann vilken arbetar med välkända kvalitetsmärken som Tamaris och Caprice. Det tyska företaget Wortmann har sitt huvudkontor i staden Detmold i Tyskland och är en av Europas största återförsäljare av skor. Jana är märket som levererar skor med största komfort och passform till ett mycket bra pris och tack vare detta är de ett av de största märken för vardagsskor ute i Europa. Från grundandet 2000 har företaget tagit patent på sina utvecklade tekniker antishokk och stretch control, och tillsammans med löstagbar tunga och extra breda läster har de också befäst sitt position på den svenska marknaden.

Jana skor för en hel dag

Med sitt stora och breda utbud är det enkelt att hitta en både snygg och skön sko, som Jana tofflor. De finns tillgängliga i flera modeller exempelvis Jana Ocean som är blå liksom havet och tillverkad i mjukt läder. Sulan i syntet är en träimitation som harmonierar fint tillsammans med det vackra lädret och just denna modell passar bra att bara trä in fötterna i för en tur runt huset eller när du ska ut korta stunder på små ärenden. Jana klackskor har en modell med lite högre klack, men den är rejäl och du kan gå stadigt i skon och en modell där klacken endast är någon centimeter hög. Den sistnämnda modellen är försedd med sole flex-teknologin som gör framfoten så pass flexibel att den går att vinkla rätt upp. En mycket skön sko som är snygg att ha som jobbsko.

Skötselråd och tekniker

Jana skor har utvecklat en mängd tekniker för att öka komforten för foten. Förutom den nämnda sole flex-tekniken har de tagit patent på antishokk som bidrar med en dämpning upp till hela 50% när du sätter ner foten. Resultatet blir en mycket mjukare gång som är bra både för knän och leder och som dessutom hjälper ryggen att avlastas. Med olika storlekar på lästen anpassar du enkelt vilken bredd dina fötter behöver för att känna sig bekväma, bokstaven G står för normalbredd och ett H betecknar de bredare modellerna. För att hålla skon fräsch kan du enkelt byta ut sulan och lufta skorna utomhus, läder är ett material som låter foten andas och bidrar till ett behagligt klimat.

Jana skor online på Footway

Att köpa Jana skor är enkelt hos oss på Footway. Dessa bekväma skor med ett modernt snitt hittar du till ett bra pris hos oss. Du vet väl om att vi har en blogg där vi skriver om smarta tips på hur du sköter dina skor och presenterar de senaste trenderna? Gå gärna in och dela med dig av dina åsikter. Att beställa genom oss är enkelt och vi har alltid fri frakt på våra snabba leveranser.

Inlägg om Jana
U
Ulla Birgitta Granberg -
C
Caroline -
Visa fler inlägg
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sandal Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Jana Black
REA
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

141 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK