Jim Rickey, Skor

10 träffar

Jim Rickey – ett svenskt hantverk

Jim Rickey är ett svenskt varumärke med en utpräglad passion för att skapa innovativa och kvalitativa skor med hög modefaktor. Stilfulla sneakers med en uttalad sportig look och stilrena detaljer. Alla modeller tillverkas av noga utvalda högkvalitativa och hållbara material som till exempel skinn och canvas, allt för att hålla länge och även tåla tuffare tag. Lika användbara till vardags som till träningen, och med en look som andas streetkultur, kommer dessa skor att bli nummer ett när du ska välja skor för alla tillfällen.

Sport och stil hand i hand med Jim Rickey

Varumärket föddes år 2006 av duon Henrik Standerth och Patrik Lakso. Båda herrarna hade tidigare arbetat som säljare, innan de beslutade sig för att satsa helhjärtat på att designa skor. Idag är varumärket en trygg hamn för de modemedvetna kunderna som är ute efter kvalitet, och märket återfinns i Europa, Mellanöstern, Nordamerika och Asien. Jim Rickey skapar produkter som fått sin inspiration från både mode- och sportvärlden, och hämtar även influenser från den skandinaviska streetkulturen. Modellerna andas urbant nytänk och har på kort tid blivit många mäns favoriter och därmed gett de stora aktörerna en konkurrent att räkna med.

Jim Rickey skor för modemedvetna män

Jim Rickey ger dig sneakers för vardag och sport. Med Jim Rickeys långa erfarenhet av försäljning kan du lita på att få en produkt som du blir nöjd med. Designteamet bakom märket har utgått från sig själva och tagit fram modeller som kunderna efterfrågar och vill ha. Skorna passar till både träning och som vardagssko, och genom att kombinera skorna med dina favoritplagg uppnår du en modern och cool look som framhäver känslan av streetkultur. Med skor från Jim Rickey kommer du att vara lika bekväm som stilmedveten och har du väl köpt dig ett par, tror vi att du kommer att återvända för ytterligare ett. Eller flera.

Jim Rickey online på Footway

Jim Rickey erbjuder ett urval mycket funktionella skor och satsar kontinuerligt på att skapa produkter av hög kvalitet som ger överlägsen komfort i vardagen. Hos oss på Footway hittar du det du söker, och det du inte visste att du sökte efter! Klicka hem ett par schyssta skor redan idag, och med våra snabba leveranser kan du ha dina nya skor på fötterna snabbare än snabbt! Givetvis har vi tänkt på allt, och erbjuder fri frakt och fria returer, så att du har mer slantar över till ett extra par.

Inlägg om Jim Rickey
K
kicki -
M
Markus -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

10 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK