Johnny Bulls Skor Online

48 träffar

Johnny Bulls: från biker- och westernkulturen

Johnny Bulls är en biker- och westerninspirerad känga som görs i ett slitstarkt material i både högt och lågt skaft. Denna populära sko som tillverkas i Spanien görs i skinn vilket gör dem tåliga och är sköna att bära ju mer du använder dem. Välj och vraka bland vårt utbud av Johnny Bulls skor.

Fötter i två läger

Som sagt: två kulturer har präglat utseendet på Johnny Bulls stövlarna. Om vi börjar med biker, eller motorcykekulturen, har det alltid varit ett full källa för mode och trender. Den något hårda, tatueringsfyllda och långlivade stilen har influerat vår stil på olika sätt ända sedan 1950-talet. Idag är den kanske mer populär än tidigare, särskilt med tanke på skäggets stadiga återkomst och den rockiga attiyd som återfinns hos många märken. Johnn Bulls kombinerar elementen från bikerkulturen med en elegant känsla för enkelhet: deras stövlar är okonstlade, med snygga detaljer som piggar upp.

Westernkulturen, som har Hollywood att tacka för mycket, influerar vitt och brett. Cowboy-imagen började sin resa mot popkulturen redan på 1800-talet men blev först riktigt stor i och med Hollywood och filmerna därifrån, som kom på 1920-talet.

Johnny Bulls lyckas effektivt hämta inslag härifrån och ger dem en klassisk men modern touch. Särskilt modeller som Nappa och Sprinter, med rejäla detaljer och snygg klack, ger en smak av western.

Matcha dina Johnny Bulls

Ett par Johnny Bulls-stövlar trivs bra i sällskap med tajta svarta jeans, en snygg skinnjacka (för övrigt ett måste i allas garderob) och mysig, lång stickad tröja, eller varför inte en snygg skjorta?

Tack vare det stadiga lädermaterialet klarar ett par Johnny Bulls-stövlarna vintern bra, de är både varma och sköna. Här finns kanske lite mindre spelrum för att ta ut svängarna för din stil – vintern ställer ju sina osympatiska krav med jackor, tjocka vantar och rejäla mössor. Men du kan åtmistone låta din Johnny Bulls sätta sin bikerprägel på vinterstilen. Lädret gör Johnn Bulls-stövlarna ganska varma, om det blir riktigt kallt och långpromenaden stundar: använd ett par sockor i stövlarna.

Rengör och vårda dina boots

Rengör din Johnny Bulls när de blir smutsiga. Använd rengöringsspray, lädertvål, skumtvål. Det går även utmärkt att använda en trasa med lite bensin på, ett bra sätt att bli av med gammal skokräm. När du tvättat dina stövlar, se till att de får torka naturligt i ungefär 24 timmar. Lägg dem inte på ett element eller annan ”artificiell” värme, det mår skorna sämre av. Glöm inte att lägga in skoblock i dina Johnny Bulls-stövlar när de torkar. Smörj in dina stövlar med skokräm när de är torra, gör det i cirkelrörelser – du kan också använda en bra skoborste, helst en ganska tät sådan. Många tror att det räcker med att bara smörja lite snabbt, men faktum är att man helst ska smörja in så att det verkligen sätter sig, tänk cirka två minuter.

Johnny Bulls online på Footway

Johnny Bulls är bland våra mest populära märken och här hittar du flera modeller. På Footway får du alltid snabb leverans, fri frakt och retur samt 180 dagars öppet köp.

Inlägg om Johnny Bulls
S
Silvana -
S
Sofia Gyllfors -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

48 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK