Kamik Skor Online

34 träffar

Kamik skor för ett aktivt liv

Kamik skor tillverkar härligt varma kängor i utmärkt kvalité för regniga och kyliga dagar. Märket erbjuder skor som uppfyller hela familjens krav på utseende och bekvämlighet.

Kamiks historia och grundande

Kamik sko har tillverkat skor, kängor och stövlar sedan starten 1898. Målet har och är att skapa skor för vårt nordiska klimat. Från regniga sommardagar till snöfyllda vintermånader ska du hitta en passande produkt från Kamik. Företaget Charron Manufactoring uppköpets av William Cook 1932 och han ändrade inriktning och lade grunden till det som senare blev Kamik. Cook ändrade fokuset för att passa personer med en aktiv livsstil som satte höga krav på utseende och funktion. Kamik är fortfarande ett familjeägt företag som strävar efter att utveckla produkter med stor hänsyn till naturen och miljön. Skorna ska vara slitstarka, skydda och inspirera till ett liv i rörelse.

Kamik skor för regn och kyla

Märket erbjuder Kamik vintersko för varma, torra och snygga fötter under den kyliga årstiden. Både kvinnor och män hittar ett par rejäla och moderiktiga kängor eller boots från sortimentet. De rejäla sulorna gör höst eller vinterpromenaden till ett nöje och låter dig gå med säkerhet på hala och isiga vägar. Kamik barnskor uppfyller de praktiska kraven som att hålla vätan och kylan ute även efter flera timmars lek. Bootsen är enkla för barnet att själva dra på och tilltalar både genom att vara bekväma och snygga. Företaget har en egen produktserie särskilt designad och framtagen för ungdomar som lever ett aktivt liv men inte vill missa chansen till de senaste trenderna.

Skötsel och material

Kamik skor består av material som är producerade med hänsyn till miljön. Skornas vattenavvisande egenskaper bidrar till att hålla foten torr och varm och består av konstgjord päls, mocka och varenda skomodell är utrustade med gummiskydd på delen närmast sulan för att stå emot vatten extra väl. Sulorna går att ta ut och kan därmed bytas för att skorna ska hålla sig fräscha längre. De är tillverkade i återvunnet material. Yttersulorna i gummi är särskilt framtagna och utvecklade för att ge ett bra grepp på hala stenar eller under en snöig promenad. Barnmodellernas skaft är tillverkade i snabbtorkande textil så barnen fort kan komma ut och leka igen.

Kamik skor online på Footway

Footway har ett stort utbud med många val av kängor, boots och sportskor på nätet. Du hittar skor som passar din stil och för rätt tillfälle. Vi har hundratals märken i vårt stora lager och skickar dagligen leveranser till våra kunder. Vi jobbar hårt för att vara snabba och erbjuder fri frakt och fria returer. Dessutom har du alltid 180 dagars öppet köp på din beställning.

Inlägg om Kamik
A
Anita -
J
Josefina -
Visa fler inlägg
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

34 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK