Kangaroos Skor Online

0 träffar

Atletiskt mode med känsla

KangaROOS skor är det välkända märket som förändrat branschen med sina unika material. Upplev komforten och den snygga designen från ett av världens mest kända sportmärken.

Uppfinnaren som älskade att springa

KangaRoos är det legendariska märket som grundades i USA på 1970-talet. Med sin känguruformade symbol och sina färgstarka skor har märket skrivit sneakerhistoria. Uppfinnaren och sportfantasten Bob Gamm grundade märket och som samarbetspartner i projektet hade han faktiskt NASA. Gamm lyckades utveckla bekväma sulor med mycket god stötdämpning och resten är som vi alla vet historia. KangaRoos skor fick också mycket uppmärksamhet för den lilla fickan med plats för både nycklar och mynt. Stilen är trendig och sportig och skorna har självklart fortfarande en hög funktionalitet. I det breda sortiment finns många modeller av skor i coola färger för den perfekta urbana looken.

KangaROOS skor för både stora och små

Hos KangaROOS står de stötdämpande materialen och den flexibla designen i centrum. Den senaste modekollektionen rymmer allt ifrån sköna sneakers, härliga vinterstövlar till coola kängor och klassiska sportskor. Du som vill ha en skön sko med inspiration från sportens värld får med andra ord inte missa det stilsäkra modet från KangaRoos. Varför inte välja en klassisk vit sneaker? Det är en tidlös sko som passar till det mesta. Eller välj en KangaROOS combat i en fin accentfärg som skapar en spännande kontrast till din outfit. Utforska urvalet och hitta dina personliga modefavoriter från KangaROOS på Footway. Missa inte heller utbudet av KangaROOS barnskor för de allra minsta sportälskarna.

Promenadskor för alla väder

På Footway hittar du alltid ett stort sortiment av sportiga skor som även passar till vardags. Kanske vill du ha en skön promenadsko? Då ska du ta dig en titt på KangaROOS välfyllda kollektion med lågskor i en rad olika moderna modeller att välja bland. Välj mellan skor i flera olika klackhöjder. Missa inte heller KangaROOS kollektion för barn med skor som har justerbara kardborrband. Tänk på att ta hand om dina skor genom att impregnera och skydda med skoputs då och då. Upptäck det senaste modet från amerikanska KangaROOS skor och skapa din personliga modelook. Vilka skor är rätt för dig?

KangaROOS skor online på Footway

På Footway finner du alltid säsongens viktigaste skor och stövlar från de mest populära modemärkena till förmånliga priser. Footway guidar dig genom KangaROOS breda utbud av snygga och funktionella skor. I butiken finns ett stort utbud av skor i en rad olika utföranden, material och nyanser. Leveranserna är snabba och dessutom ingår fri frakt och fria returer. När du handlar dina skor på Footway har du dessutom alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK