Sök efter favoritskorna här!
Sida 1 av 1

Skor

Nike Flex Experience - skor som du kan röra dina fötter naturligt i

Nike har verkligen utvecklat hela idén med barfota-löpning som kom i början på 2000-talet och blev omåttligt populär. Med Nike Flex Experience ger de dig den perfekta medelvägen om du vill ha mer rörlighet i dina fötter, men samtidigt behöver stöd, stötdämpning och en lätt sko att springa i. Utöver Flex-serien så har Nike också producerat Nike Free Run-serien, och den största skillnaden mellan dessa modeller är att skårorna i sulan på Nike Flex Experience är något grundare samt att lutningen från häl till tå inte är fullt så kraftig som på Nike Free Run.

Nike Flex Experience tar utvecklingen framåt

Föregångaren till Nike Flex Experience heter som sagt Nike Free Run. Den utvecklades i början av 2000-talet som ett svar på den nya vågen av människor som ville springa mer naturligt, så som våra kroppar var tänkta att springa, med full rörlighet i fötterna och därigenom ökad muskelstyrka, bättre grepp i fötter och tår, samt bättre balans. Med Flex Experience tar Nike så att säga utvecklingen ett steg längre, och låter våra fötter njuta av fördelarna med Nike Free, fast med mer stöd och stötdämpning.

Kolla alltid skötselråden för dina Nike Flex Experience

Alla löparskor kan behövas rengöras ibland, speciellt efter en härlig runda i skogen bland stock och sten. Nike rekommenderar att du alltid läser produktbeskrivningen för dina skor och tar reda på vad för material de är gjorda av, samt kollar skötselråden innan du rengör dem. Detta för att du ska kunna njuta av dina löpskor så länge som möjligt. Det du alltid kan göra är att rengöra skorna med en fuktad trasa om de skulle bli mycket smutsiga.

Nike Flex Experience, för hela familjen

Nike Flex Experience är en otroligt lätt sko, mycket tack vare det tunna mesh-lagret på ovansidan skon. Mesh-lagret ser även till att Nike Flex andas på ett mycket bra sätt och låter dina fötter vara svala och sköna. Sulans profil ger ett bra grepp mot marken, samtidigt som flex-skårorna ger dig en flexibilitet i foten så att du kan ta dina steg fullt ut. Innanmätet av sulan består av skum som ger en skön dämpning. Flex Experience kommer även i söta barnskor, för barn som villa vara precis lika coola som sina föräldrar!
Sida 1 av 1
×
×
Så skönt! Nu är den sparad!
Och där hamnade en favorit till i samlingen :)

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×