Curlingkängor

2 träffar

Eskimo skor för nordiskt klimat

Eskimo skor är det nordiska varumärket som tillverkar bland annat skor och kängor för hela familjen. Skorna är ofta vattentäta för att fötterna ska förbli torra och sköna under regniga och snöiga dagar.

Märket utvecklat för tufft väder

Eskimo sko är ett nordiskt märke som är utvecklat speciellt med vårt klimat i åtanke när de designar sina skor. De ska vara varma, hålla fukt och väta ute från regn och snö samt naturligtvis ha ett tilltalande formspråk. Eskimo producerar kollektioner för damer, herrar och barn, så att alla åldrar kan vara ute och njuta av det kyliga vädret. I forum på nätet hyllas skorna av föräldrar för att barnen kan vara ute och leka i flera timmar utan att fukt tränger igenom eller att materialet förstörs. Även mer seriösa tester utförda av Textil & Läderlaboratoriet i Stockholm har gett Eskimo ett bra betyg. Återförsäljarna till Eskimo är Ericson & Saether som distribuerar ett antal stora skandinaviska märken. De riktar in sig på skor för ett aktivt liv och samarbetar med välkända märken som strävar efter att utveckla sina skor för att bli bekvämare och snyggare. Eskimos mål är enkel förbli varm och torr! För att uppfylla sin vision används material som klarar ett varierat klimat med regn, slask och snö. Företaget använder sig av den senaste tekniken för att ta fram skor som är vattentäta och varma nog att stå emot den nordiska kylan. Skorna är mycket väl lämpade att ha vid snöigt och kallt väder.

Håll värmen i Eskimo skor

Eskimo curlingkänga är tillverkad i finaste mjuk mocka. Den är uppbyggd i fyra lager för att hålla värmen även under de kyligaste dagarna. Värmen hålls isolerad inuti skon och kölden tränger inte igenom. Materialet är även vattenavvisande och skorna är tillverkade främst för utomhusbruk. Färgerna går i beige, brunt och svart och är alltså enkla att kombinera med din övriga garderob. De har ingen knäppning eller snörning, det är bara att trä i fötterna. En mycket populär avdelning är Eskimo barnskor. Skorna har en fodrad insida, med en mjuk fåll som sticker upp ovanför skaftet. I en del modeller, som Fnatte black är tåpartiet och delen närmast sulan försedd med en gummiförstärkning för att ytterligare bidra till att vatten stängs ute. Barnskorna finns i härliga färger som klarröd, svart med rosa detaljer samt i helsvart. Modellen Marco II passar bra även till festligare tillfällen tillsammans med kjol.

Sköt om dina skor

Den snygga Quebec brown-kängan har ett yttermaterial i mocka och sula i gummi. För bättre hållbarhet bör du själv regelbundet impregnera dina mockaskor, för att de år efter år ska vara vattentäta och hålla ute kylan från fötterna. Yttermaterialet är 100% vattentätt och insidan är fodrad och gör så att foten andas. Mocka har felaktivt fått ryktet om sig att vara ett svårbehandlat material. Borsta med runda mjuka rörelser, så håller sig din mockasko snygg länge. Eskimo skor Curling boots är tillverkade i vattenavvisande mocka med ullfoder. Ull håller naturligt fukt ute och reglerar temperaturen efter omgivningen, för att foten ska hålla en fräsch temperatur.

Eskimo skor online på Footway

Beställ dina kängor och boots enkelt online på Footway. Hos oss hittar du skor för alla tillfällen i livet. Vi vill vara en nära skobutik och har snabba leveranser och erbjuder fri frakt och fria returer. Kolla gärna in vår blogg där vi delar med oss av smarta tips och skriver om det senaste inom skovärlden.

Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK