Karin Halvors Skor Online

0 träffar

Karin Halvors - en otrolig kvinna

Karin Halvors skor är något utöver det vanliga, och ska bäras till fest eller varför inte på ett stundande bröllop. Självklart kan man även bära Karin Halvfors fantastiska skor vid andra tillfällen, för visst är väl livet en fest! Designen har fått sin inspiration från 30-talet då Karin Halvors växte upp. Karin var en mycket livfull och speciell kvinna, hon spred glädje vart hon än gick, och det kan man gissa av hennes motto som var ”Le mot världen och världen ler mot dig”. Karin Halvors blev ett varumärke långt senare, och idag har det blivit en succé.

Karin Halvors skor låter dig le, och världen ler tillbaka

Karin Halvors föddes år 1910. Inspirationen till skorna som bär hennes namn hämtas från hennes ungdomsår på 30-talet och blandas friskt med de senaste modetrenderna. Karin Halvors har en kollektion av skor, accessoarer och väskor som passar till fest eller vardags om man vill sätta en extra guldkant på tillvaron. Produkterna används inte sällan vid bröllop då stilen är feminin med en lyxig känsla som andas festligheter. ”Le mot världen, och världen ler mot dig” var som bekant Karins motto i livet, och man kan inte annat än le i dessa fantastiska skor.

Till fest och bröllop med Karin Halvors

Bär Karin Halvors skor med ett leende, precis som hon ville. Våga sticka ut, våga bära skorna med hela hjärtat och stå upp för den du är. Se fram emot alla festligheter som livet har att erbjuda och kombinera Karin Halvors skor friskt även till vardags för att förhöja vilken outfit som helst. Den lyxiga feminina utformningen av dessa skor ger en elegant twist till ett par jeans och en skjorta, eller bär de tillsammans med en klänning för en exklusiv look. Även ballerinaskor finns för en mer bekväm stil, och passar till allt från de korta kjolarna till ett par shorts och en stickad tröja för svala sommarkvällar.

Karin Halvors online på footway

Karin Halvors hittar du hos oss på Footway! Har du ett stundande bröllop, eller en annan stor fest på gång? Då är dessa skor perfekta. I annat fall kan du hitta massor av festskor hos oss på Footway, för alla smaker och för alla plånböcker. Klicka hem paret som passar just dig, alltid med fri frakt och fria returer. Med snabba leveranser har du skorna hemma på nolltid och skulle du inte känna dig säker, så har du 180 dagars öppet köp!

Inlägg om Karin Halvors
M
Maria -
A
Anonym -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK