Kat Von D Skor Online

0 träffar

Kat Von D skor med tuff edge

Du känner säkert till Kat Von D, den världsberömda tatueraren. Denna coola tjej är inte bara grym på att tatuera utan har även en fallenhet för design. Här hittar du riktigt coola Kat Von D skor i hög kvalitet och i en utsökt design. Dessa tuffa skor kommer direkt bli en iögonfallande detalj i din outfit.

Kat Von D skor historia och kända modeller

Kat Von D är bara 34 år gammal men har redan gjort sig känd som en av världens bästa tatuerare. Hennes skoföretag har också blivit en internationell hit. Stilen på skorna är genomgående rockig med tuffa nitar och andra utstående detaljer. Kat Von D skor är bekväma och håller hög kvalitet. Skorna tillverkas av bland annat äkta skinn.

Kat Von D skor stiltips och skötsel

Om du vårdar dina Kat Von D skor väl kan de hålla i många år framöver. Med levande material som mocka och skinn kan det vara bra att borsta av skorna och eventuellt använda impregnering. Matcha dina Kat Von D boots och klackar till tighta byxor, en klänning eller ett par slitna jeansshorts.

Kat Von D skor online på Footway

Kat Von D skor passar alla som älskar mode med en rockig tvist. Här kan du välja bland många fräcka skomodeller som verkligen står ut från mängden. Vi på Footway levererar dina skor snabbt hem till dig. Som vanligt bjuder vi på frakten. Du behöver heller inte oroa dig för returer, de är gratis.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK