Keen, Skor

232 träffar

Keen- motion och mode

Keens skor är skapade för aktiva män och kvinnor som uppskattar motion och friluftsliv. Keen skapar innovativa skor som är bekväma samt ergonomiskt utformade för att passa foten. Keen vill se till att designa skor som både skyddar foten samt är bekväma oavsett vad du gör och som dessutom tål väder och vind. Alla material som används vid tillverkningen är naturmaterial och skokartongerna är även de gjorda av återvunnet papper. 

Keen för att Sport är livet

Keen har skapt sina skor enligt filosofin att sport är livet. Deras funktionella skor tilltalar både de som tycker om friluftsliv och camping eller långa vandringar, och alla som tycker om att röra på sig genom andra typer av motion. Med Keens ergonomiska skor blir det en fröjd att motionera, och kanske bidrar de bekväma skorna till att öka vardagsmotionen med sin ergonomiska passform.Bra skor behöver inte vara tråkiga, så därför har man valt att satsa en hel del på design hos Keen. Coola detaljer och starka färger tillsammans med en innovativ formgivning har skapat en kollektion med fantastiskt snygga skor, som man bara måste använda vid andra tillfällen än vid träning!

Välbehag för fötterna med Keen skor

För alla som värdesätter bekvämlighet högst när det kommer till att välja skor, så är skorna från Keen ett utmärkt val. Med sin trendiga design som blandas med en sportig look, har de även ett mjukt inre som skämmer bort fina fötter. I sortimentet från Keen hittar du allt från rejäla vandringskängor som tål tuffa terränger till mer nätta ballerinaskor som passar för en dag på stan. Oavsett om du är en inbiten sportfanatiker, eller bara vill ha en bekväm sko för vardagsmotion, så finns något för dig bland dessa roliga och bekväma skor. Varför inte bekanta dig med utbudet och kanske hitta en ny favorit?

Keen online på footway

Keen hittar du bland alla våra skor på Footway! Kanske ett par fina luftiga sandaler, eller ett par nya ballerinaskor inför sommaren? Hos oss hittar du det mesta, och med fri frakt och fria returer blir det aldrig särskilt dyrt att handla på Footway. Du har dessutom alltid 180 dagars öppet köp, och vår trevliga kundsupport står redo att svara på dina eventuella funderingar.

Inlägg om Keen
S
Sylvia Widing -
M
maud -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 4

232 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK