Skor

120 träffar

Halti

Teamet på Halti är inbitna naturvänner. De beundrar naturen och hittar både ro och äventyr i varje del av den – från vilda terränger och karga berg till iskall snö. Ute på sina friluftsäventyr insåg de något: att rätt utrustning och skydd är oumbärligt för upplevelsen. Utan lätt, tålig och passande utrustning kan man minst sagt stöta på problem, men med rätt saker spelar det ingen roll hur vädret ser ut. Det finns ju trots allt inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Därför startade de märket Halti år 1972.#### Vad är det som är så bra med Halti?

Alla märkets skor har skapats med ett enda mål – att skydda dig mot det stundvis svåra nordiska klimatet.

De jobbar kontinuerligt för att skapa skor som är både praktiska och enkla. För att se till att de var på rätt väg har de recenserats av och samarbetat med både proffs och amatörer som beger sig ut på friluftsäventyr eller idrotter och som vet exakt vilka skor som behövs.

Vare sig du vill dra ut på ett äventyr i naturen eller helt enkelt träna utomhus hittar du lätt något i Haltis sortiment. Tack vare de atleter de samarbetar med, plus teamet som gör all världens research, skapar de fantastiska skor som passar otaliga behov och står emot alla väder!

Haltis enorma kollektion

Eftersom de är besatta av naturen vet teamet på Halti mycket väl att varje terräng kräver något unikt. Därför har de fyra olika kollektioner så att du kan hitta precis rätt skor för dina behov och önskemål.

I Haltis Outdoor-kollektion hittar du skor som passar året runt – och för otaliga tillfällen.

Halti Ski är kollektionen som skyddar fötterna och håller dem varma när du är ute och åker skidor eller sportar på vintern. Det låter dig fokusera på snön utan att behöva oroa dig för fötterna.

Letar du efter utrustning för dynamiska väderförhållanden passar Halti Multisport, med både lättviktiga och mångsidiga skor som tar dig dit du ska utan problem.

När du har hittat allt du behöver för träningen eller friluftäventyret kan du ta en titt på Halti Active Lifestyle – där hittar du skor som är lika snygga som de är praktiska och bekväma, och som passar perfekt i staden eller till vardags.

FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 3

120 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK