Skor

1 träffar

Kickers skor med smart teknik

Kickers är det givna valet för alla kvinnor, män och barn som letar efter bekväma skor i snygg design. Men ett par Kickers skor är mer än en snygg design. Kickers ballerina, skor och boots är utvecklade med en unik teknik som gör skorna extra sköna.

Kickers skor historia och kända modeller

Kickers är ett omtyckt varumärke som vänder sig till både kvinnor, män och barn. Med en känsla för material, passform och design tillverkar Kickers riktigt bekväma och snygga skor. Med en unik "Micro Fresh"-teknik och "Cushion Foam" erbjuder företaget skor som håller sig fräscha och otroligt bekväma.

Kickers skor stiltips och skötsel

Om du gillar skinnskor i tidlös och modern design kan du garanterat hitta ett par Kickers som du gillar. Många av skorna i sortimentet är tillverkade av äkta skinn. Efter en del användning kan det vara bra om du smörjer skorna med lädervårdsprodukter. Kickers är lika snygga till sommarklänningen som till jeansen.

Kickers skor online på Footway

Bekväma och hållbara skor är ett måste för varje person. Med sköna skor kommer du orka gå och stå hela dagen. Beställ hem ett par Kickers skor från oss på Footway så bjuder vi på frakten. Vi jobbar alltid effektivt för att din beställning ska anlända så fort som möjligt.

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK