Kidboxer Skor Online

2 träffar

Kidboxer skor för coola kids

Vid första anblick är det lätt att tro att Kidboxer är ett trendigt skoföretag som tillverkar snygga skor för oss vuxna. Men tyvärr får vi stå över den här gången. Kidboxer är ett skoföretag som riktar in sig på den yngre publiken – coola barn! Bli inspirerad av tuffa kängor, sneakers och sandaler i snygg och trendig design.

Kidboxer skor historia och kända modeller

Sedan början av sin karriär har Kidboxer nått stora framgångar. Ett nytänkande skoföretag som skapade moderna och trendiga barnskor! Idag finns företag i många länder och förser barn med de coolaste skorna på marknaden. Med tåliga material som gummi och läder är Kidboxer skor kvalitativa.

Kidboxer skor stiltips och skötsel

Barn har oftast en aktiv livsstil och det är viktigt att skorna de använder är tåliga. Kidboxer tillverkas utifrån barnens vilda lekar och bus och håller hög kvalitet. Med tåliga material håller skorna i både regn och soliga dagar. Dessa snygga skor kan barnen använda varje dag – oavsett fest eller vardag.

Kidboxer skor online på Footway

Tåliga skor är ett måste för alla barn för att de ska ha de bästa förutsättningarna för att leka utomhus. Med Kidboxer skor är barnen både snyggt klädda och samtidigt bekväma. Hos oss på Footway hittar du många fina skor från Kidboxer, klicka hem ett par redan idag! Vi bjuder alltid på frakt, returer och ger dig 180 dagars öppet köp.

15ADR5080
FÅ KVAR
13ACS5391
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK