Barund Cph Klackskor

0 träffar

Barund CPH skor - dansk design

Framför dig hittar du många olika sorters skomodeller, alla tillverkade av samma höga kvalitet, samma bekväma passform och samma snygga design. Barund CPH är ett välkänt skoföretag som riktar in sig på trender, den kvinnliga charmen och de bästa materialen.

Barund CPH skor

Paris är känt för sitt mode, att ständigt vara först med trenderna. Portugal är i sin tur känt för sina hantverkstekniker, särskilt inom skotillverkning. Att förena dessa två städer var ett självklart val för Barund CPH som grundades år 2008 av paret Anne Lund och Mads Richard.

Barund CPH skor stiltips och skötsel

För alla kvinnor som älskar mode är Barund CPH skor ett självklart val. Skorna är eleganta och följer de rådande trenderna. Med material som mocka och med smakfulla detaljer, bidrar ett par Barund CPH skor till en perfekt outfit att bära både till vardags och fest.

Barund CPH skor online på Footway

Hos Footway kan du shoppa i din egen takt. Framför dig hittar du ett inspirerande sortiment av Barund CPH skor av hög kvalitet. När du hittar något du gillar är det bara att klicka hem skorna. Vi bjuder på frakten, returerna och ger dig alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK