Dkode, Klackskor

4 träffar

Dkode skor i annorlunda design

Skapa en unik outfit med ett par vackra Dkode skor. Dkode erbjuder trendiga skor med en unik och originell design. Med tjusiga klackskor, kängor och sandaler i annorlunda design kan du enkelt sätta din egen prägel på din outfit. Det är roligt att få klä sig i sin egen stil och inte se ut som alla andra.

Dkode skor historia och kända modeller

Dkode tillhör det stora skoföretaget Sozé som grundades redan 1976 i Portugal. Portugal är känt för sitt hantverk inom skotillverkning och Dkode är inget undantag. Med stor kärlek för bohemiska vibbar och ett avslappnat och kreativt mode, erbjuder Dkode skor något för alla. Var originell – var dig själv.

Dkode skor stiltips och skötsel

Det bästa med Dkode skor är att du kan använda de när som helst, till vardags eller till fest. Beroende på vad du matchar dina skor med kan du enkelt skapa och förändra dina outfits. Med gedigna material som äkta skinn och vackert tyg är det alltid bra att du vårdar dina Dkode skor väl.

Dkode skor online på Footway

Välkomna årets alla säsonger i bohemisk anda med ett par snygga Dkode skor. Med Footways snabba leveranser kommer du få dina skor på nolltid. Lägg dessutom till fri frakt, fria returer och 180 dagars köp och du har vad vi kallar shopping i världsklass.

AMANDA
3 FÖR 2
AMANDA
3 FÖR 2
THERESE
3 FÖR 2
ALDITH
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

4 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK