Lågklackad pumps

294 träffar

Lågklackade pumps – en given favorit i garderoben

Lågklackade pumps är samlingsnamnet för skor som har en klack under fem centimeter. Ofta för lågklackade skor tankarna till traditionella färger och bredare form. Detta stämmer inte alls! Idag tillverkas en uppsjö lågklackade modeller som du kan använda både till vardags och fest. För dig som är trött på att ha ont i fötterna efter en kväll i högklackat är lågklackade pumps det perfekta valet. De har samma form och stil som högklackade pumps. Klacken är däremot lägre så du får desto mer stöd under hälen. Både när det gäller färg och design hittar du en värld av olika stilar som går från klassiskt 50-tals inspirerade pumps till moderiktiga modeller med blockklack och kilklack.

En sko som perfekt kombinerar stil och bekvämlighet

Lågklackade skor är på många sätt skor som utstrålar elegans och kvinnlighet. Kombinera ett par läckra platåpumps med en söt minikjol eller ett par snygga fransiga jeansshorts för en ledig vardagslook. Lågklackade pumps passar särskilt bra med korta kjolar och klänningar eftersom de ger en förlängande effekt åt dina ben. Ett par navy pumps passar perfekt till arbetskostymen och ger den den där rätta touchen av klassisk elegans. Blockklack och peeptoe bidrar till en häftigare look när du ska ut med kompisarna.

Skor med mycket historia

Skor med klack tillverkades redan under 1500-talet och både kvinnor och män använde klack för att öka sin naturliga längd med ett par extra centimeter. I mitten på 1800-talet började man tillverka klackar i varierande höjd och form och in på 1900-talet blev klackskor en fundamental del av modet. Det var däremot inte förrän först på 60-talet som kvinnor började föredra skor med låg klack. Idag har reglerna för hur en klacksko ska se ut sedan länge slopats. Nu gäller det bara att du trivs med de klackar du väljer att bära på fötterna, vare sig du föredrar pumps med låg stilett eller bredare kilklack. Helhetsintrycket är det viktigaste och kombinerat med rätt kläder är detta en klockren sko.

Stort utbud lågklackade pumps på Footway

Footway har ett brett sortiment av lågklackade pumps. Du hittar allt från moderiktiga vardagsskor till diverse varianter i metalliska färger eller i elegant stil. Bland de varumärken som tillverkar lågklackade pumps finns Rieker, Vagabond och Steve Madden. Därtill ett antal andra märken som alla har ett gemensamt mål: Att tillverka snygga lågklackade skor för alla tillfällen!

3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Cavani White
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
41743-80 Ice
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Selma Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Harlem Black
3 FÖR 2
3 FÖR 2
3 FÖR 2
Sida 1 av 5

294 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK