Lågklackade sandaletter

1 träffar

Nana - skor för vardag och fest

Nana erbjuder skor för såväl vardag som fest, välj mellan stilfulla Nana loafers, bekväma boots eller höga och glamourösa klackar. I utbudet hos oss på Footway hittar du både snygga klackar och lägre skor som boots i både neutrala och mer utstickande färgställningar.

Nana skor – bakgrund och populära modeller

Nana är ett amerikanskt märke som grundades av Nancy Kaufman i St. Louis. Det var till en början synonymt med rebelliska subkulturer och stilar som goth och punk, men idag gör märket skor för fler stilar än så. Till Nanas populära skomodeller hör bland annat bekväma kilklackar som ger dig långa och snygga ben, samtidigt som de är lätta att gå i.

Nana skor – hållbara skor för alla tillfällen

Skor från Nana går att matcha både till vardag och fest. Med kil- och stilettklackarna kan du lätt klä upp en outfit, medan de lägre bootsen kan matchas för en mer avslappnad look. Samtliga skor är tillverkade i kvalitétsmaterial som mocka och läder som med rätt skötsel håller länge.

Shoppa Nana skor online på Footway

När du shoppar skor från Nana online på Footway får du snabb och fri leverans, 180 dagars öppet köp och alltid fri retur. Vi har dessutom en mycket hjälpsam kundtjänst om du skulle undra över något gällnade ditt köp.

20212
REA
Nyheter
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK