Minna Heino, Klackskor

1 träffar

Minna Heino skor – klassiska skor med stilren design

Minna Heino gör damskor och detta gör de bra. I vårt sortiment hittar du flera av deras skomodeller för kvinnor. Företaget kombinerar en vacker och stilren design med perfekt passform. Dessutom har du möjlighet att använda inlägg för att få skorna att passa ännu bättre.

Minna Heino skor historia och kända modeller

Minna Heino ett svenskt företag som grundades av Minna Heino och hennes man Bengt Heino. De ansåg att det saknades klassiska skor som kändes bekväma även efter en hel dags användande. Genom att ge dig möjlighet att ta in eller ta ur ett inlägg går det att variera skon med en halv storlek.

Minna Heino skor stiltips och skötsel

De skomodeller du hittar här hos oss från Minna Heino har stilrena och klassiska utseenden. De passar till jeans men framförallt så passar de bra till klänningar och kjolar. Du hittar skor med både höga och låga klackar. Perfekt för dig som vill se fin ut utan att det blir för mycket.

Minna Heino skor online på Footway

Att köpa Minna Heino skor är enkelt när du handlar hos oss på Footway. Vi är ett företag som alltid sätter kunden först, något du kommer att märka tydligt. Vi har exempelvis inte bara ett stort sortiment med många skomodeller från Minna Heino, vi har även fri frakt och fria returer.

Minna
3 FÖR 2
Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK