Miss Kg Klackskor

13 träffar

Miss KG skor – stilren och trendig design

Om du älskar mode och design är skor från Miss KG något du verkligen inte får missa. Du hittar eleganta och stilrena skor som passar till alla finare tillfällen. De vackra skorna har en feminin känsla som ger ett lyxigt uttryck. Passar perfekt till dig som vill utstråla självförtroende genom din stil.

Miss KG skor historia och kända modeller

Miss KG, vars förkortning står för Kurt Geiger, är ett engelskt företag som grundades under det tidiga 1960-talet. Företaget kombinerar den italienska skomakarkonsten med modern engelsk design. Både kläderna och skorna bärs ofta av kändisar med höga krav på komfort och design. Detta är ett klassiskt varumärke som ofta sätter nya trender.

Miss KG skor stiltips och skötsel

Skorna från Miss KG passar bra att kombinera med vackra klänningar och kjolar. De är skor som går lika bra att använda vid finare tillfällen som vid utekvällar med vännerna. De flesta skorna är gjorda av syntet eller syntetiskt skinn, vilket gör att de håller länge och känns bekväma.

Miss KG skor online på Footway

Köp nya skor från Miss KG här hos oss. Vi tillhandahåller inte bara ett stort sortiment med många prisvärda skomodeller och bra priser, vi har även fri frakt och fria returer. Eftersom du även får hela 180 dagars öppet köp kan du lugnt känna efter om skorna passar perfekt.

Abigail
SALE
Blanche
SALE
Arch
SALE
Adaeze
FEW LEFT
Kirby
SALE
Ash
SALE
Avery
SALE
Adaeze
SALE
Bobbi 2
FEW LEFT
Jezebel
SALE
Harvard
SALE
Fyndhyllan
Sida 1 av 1

13 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK