Skin By Finsk Klackskor

0 träffar

Arkitektonisk stil med Skin by Finsk skor

Vässa din stil med skor från Skin by Finsk. Märket som idag funnits i över 10 år, är populärt bland mode- och skointresserade som vill ha unika men samtidigt användbara och bekväma skor för livets alla tillfällen.

Skin by Finsk skor - bakgrund och koncept

Skin by Finsk skor lanserades 2001 av den finska, talangfulla skodesignern Julia Lundsten. Märket är idag baserat i London och är känt för sina kreativa skor med i unik stil. Utöver design, värnar märket om kvalitativa material och arbetar för en tillverkningsprocess av hög etisk standard.

Fixa stilen med Skin by Finsk skor

Skin by Finsk skor är moderna skor med en arkitektonisk och geometriskt säker känsla. Trots sin på många sätt unika design, är skorna med sina enkla färger och klassiska grunder relativt lättburna och enkla att matcha till både vardagskläder och exklusivare klänningar.

Shoppa Skin by Finsk skor online

Tack vare online butiker som Footway kan du enkelt och smidigt köpa exklusiva märken som Skin by Finsk skor online. När du handlar hos oss får du snabbt hem dina varor och kan testa hemma i lugn och ro i upp till 180 dagar. Vi erbjuder dessutom fri frakt och retur på din leverans!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK