Klackskor

52 träffar

CAFèNOIR skor - Italienskt mode

Italien är kända för sitt vackra och innovativa mode och många av de stora trenderna sätts just här. CAFèNOIR är ett välkänt varumärke som tillverkar kvalitetsskor i unik och moderiktig design. Med endast de bästa materialen och en noggrann produktion, hittar du vackra och kvalitativa skor här.

CAFèNOIR skor historia och kända modeller

År 1992 grundades CAFèNOIR, ett företaget som skulle komma att bli otroligt populärt. Skorna tillverkas i ett särskilt distrikt som är kända för sitt hantverk inom läder. Idag kan du köpa många snygga skor från CAFèNOIR, alla i snygg och italiensk design. Vad är det bästa av allt då? CAFèNOIR skor kan du köpa utan att betala några överpriser.

CAFèNOIR skor stiltips och skötsel

CAFèNOIR skor passar utmärkt att använda hela året. I sortimentet har vi samlat vackra skor för både höst, vinter, vår och sommar. Vad sägs om ett par tjusiga skor med en rejäl klack och ett tyg i ormskinnsimitation? Eller kanske föredrar du ett par söta ballerinaskor att bära till vardags och fest?

CAFèNOIR skor online på Footway

Footway är din egen personliga shoppingoas där du kan inspireras av de senaste trenderna och vackra skor. Om du också är sugen på ett par CAFèNOIR skor kan du smidigt och enkelt klicka hem dem. Vi bjuder som vanligt på frakten och du får även fria returer. Med 180 dagars öppet köp kan du prova dina skor i lugn och ro.

Sida 1 av 1

52 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK