Konrad Skor Online

0 träffar

Konrad skor – handgjorda designerskor

Om du letar efter ett par stiliga herrskor som håller hög kvalitet, är tillverkade av de bästa materialen och som dessutom är otroligt sköna? Ja, då behöver du inte leta längre. Konrad erbjuder fantastiska herrskor i äkta skinn. Alla skor tillverkas för hand och finns att köpa i många olika modeller och färger.

Konrad skor historia och kända modeller

Konrad är ett företag vars historia går långt tillbaka, redan till 1907. Det familjeägda företaget grundades i Tyskland och har genom åren genomgått många förändringar. Men en sak har alltid varit samma – kvaliteten. Skorna handtillverkas av de bästa lädret och har sedan början haft en stilren och tidlös design.

Konrad skor stiltips och skötsel

Handgjorda läderskor i stilig design kan du bära till både ett par vackra kostymbyxor eller chinos. Men om du helt enkelt vill klä upp dig lite extra till vardags kan du även matcha dina Konrad sneakers och skor till dina favoritjeans. Använda lämpliga skovårdsprodukter till mocka och skinn.

Konrad skor online på Footway

Du behöver inte åka långt för att få tag på ett par handgjorda skinnskor från Konrad. Vi på Footway har samlat ett bra sortiment för alla trendiga män. Med fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp får du många fördelar gentemot de fysiska butikerna. Hitta ett par du gillar redan idag!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×