Kuoma Skor Online

15 träffar

Kuoma - varma vinterskor för vuxna och barn

Är du ute efter ett par riktigt varma, bekväma och högkvalitativa vinterskor kan ett par från finska Kuoma vara rätt val för dig. De är nämligen framtagna för att passa det nordiska klimatet med hårda vinterförhållanden och passar därför utmärkt för aktiviteter i sträng kyla. Kuoma tillverkar skor för både dam, herr och barn så att hela familjen ska kunna hålla fötterna torra, varma och bekväma. Hitta ditt par här hos oss på Footway och fortsätt njuta av aktiviteter och äventyr utomhus, även när temperaturen är låg och snön ligger djup.

Med ursprung i Finland

Kuoma är ett finskt varumärke med bas i Kuomiokoski som lägger ner stort engagemang på att kunna erbjuda skor med hög bekvämlighet, lätt vikt och fin kvalitet. De började sin tillverkning redan år 1928, vilket gör dem till en av Finlands äldsta skofabriker. Med deras långa erfarenhet och stora kunskap inom skor och det nordiska klimatet kan du räkna med modeller som håller för både regn, snö och låga minusgrader. Alla deras skor är utrustade med en stötdämpande och hållbar sula och tillverkas med ett yttre material som effektivt står emot både smuts och vatten. Förutom vinterstövlar för dam, herr och barn i vattenavvisande och värmeisolerande material tillverkar Kuoma slitstarka fritidsskor, vilka är perfekta under sommar och mellansäsonger.

Skor från Kuoma erbjuder hög hållbarhet och bekvämlighet

De främsta fördelarna med skor från Kuoma är att de erbjuder hög slitstyrka och värmeisolering samtidigt som de känns otroligt lätta på fötterna. Det gör att de lämpar sig perfekt för roliga utomhusaktiviteter tillsammans med familjen eller när du ska ta dig till och från skola eller jobb i tung snö. Under alla de år som Kuoma tagit fram skor för det nordiska klimatet har tillverkningstekniken blivit allt bättre och effektivare, vilket idag ger dig stövlar och kängor utöver det vanliga. De är enkla att rengöra och tar du hand om dem på rätt sätt kommer du kunna njuta av dess bekvämlighet och höga kvalitet i många år framöver.

Köp Kuoma skor för vuxna och barn på Footway

Klicka hem ett par skor från Kuoma från oss på Footway och njut av en varmare och skönare vintersäsong. Du kan enkelt sortera fram den storlek och färg som passar dig bäst med hjälp av vårt smarta filtreringsverktyg högst upp på sidan. Skulle du ha några frågor angående Kuoma, deras skor eller något annat som rör vårt sortiment så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. De ser fram emot att hjälpa dig!

Inlägg om Kuoma
M
Mia Persson -
E
Emelie Domeij -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

15 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK