Skor

16 träffar

Avslappnad elegans

Lacoste-krokodilen en av världens mest igenkända logotyper och utgör ett tydligt kännetecken på alla Lacostes skor. Varumärket står för en avslappnad elegans. Lacoste är ett franskt modeföretag, som grundades 1933 av tennisspelaren René Lacoste. Lacoste erbjuder inte bara tennis- och sneakersskor utan även skor som är mer dressade och klassiska.### Ge dina fötter ett nytillskott

Letar du efter snygga och bekväma skor så ska du ta dig en titt på sortimentet från Lacoste på Footway. Låt dig överraskas av det digra utbudet av modeller. Den sobra och sportiga stilen som kännetecknar Lacoste går förstås att särskilja, så varför inte ge din garderob och dina fötter ett nytillskott? Du har allt att vinna på att skämma bort dina fötter. Lacoste bjuder på sköna skor och snygg look.

Köp Lacoste-skorna redan idag

Du behöver inte vänta länge med ditt köp, på Footway kan du välja och vraka bland modeller hemma i lugn och ro. En av de stora fördelarna med att handla på nätet är att du kan sitta för dig själv och jämföra modeller utan att behöva ta dig till en fysisk butik och du kan handla när det passar dig. Klicka hem din beställning och dina nya skor levereras hem till dig eller till närmsta postombud. Smidigt och enkelt.

Med Lacoste handlar det om livsstil

När du väljer Lacoste får du ett varumärke som signalerar klass, tidlös design och fantastisk kvalitet. Många associerar Lacoste med de kända tenniströjorna i snygga färger med den lilla krokodilen på bröstet. Den fräscha och sportiga looken är karakteristisk för alla märkets skor som givetvis också är fantastiskt bekväma och följer foten i dess rörelser. Skor från Lacoste passar till många tillfällen, såväl till vardags, till träningen som till fest. Skorna är en viktig del av en ”outfit” och genom att lägga omsorg på valet av skor är du alltid välklädd.

Moderiktiga - och bekväma

En hel dag på jobbet eller i skolan, långa träningspass och många kvällar på dansgolvet? Skorna ska hänga med på vad du än tar dig för och förutom snygga och moderiktiga ska de förstås vara bekväma! Skorna ska vara till för att leva i och hänga med på vad du tar dig för. När du känner dig bekväm blir allt mycket lättare. Lacoste på fötterna ger dig en lika tidlös som trendig look. Satsa på franska fotklassiker och upplev skillnaden.

Skor för alla säsonger

Olika klimat och årstider kräver olika typer av skor och hos Lacoste hittar du ett fantastiskt utbud av skor för respektive säsong. Sandaler för sommaren och boots för vintern, löparskor för träningen och moderiktiga skor för jobbet och vardagen. Skor utsätts oundvikligen för slitage och med Lacoste på fötterna kan du slita dina skor med stil. De bekväma skorna sitter följsamt på fötterna och den tidlösa och stilsäkra designen är lika trendig inför varje modesäsong. Varje säsong finns det dessutom nya modeller att välja på så tveka inte att variera dig.

Sida 1 av 1

16 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK