Lågskor

9 träffar

Azzezo skor skyddar dina skor

Här i Sverige har vi vackra somrar men även en hel del regn, slask och snö. För de blöta månaderna är det lätt hänt att ramla och förstöra skorna. Skydda dig själv från isiga gator och unna dig ett par Azzezo skor. Här hittar du flera snygga färger att välja bland.

Azzezo skor historia och kända modeller

Det svenska företaget Azzezo är kända för sina kvalitativa galoscher men även för andra smarta skotillbehör. Med en stilren och enkel design kan du vara snygg samtidigt som du skyddar skorna från vatten. Med vattentätt silikon och starka broddar, skyddar du dina fina skor och får samtidigt ett optimalt grepp även på halkiga vägunderlag.

Azzezo skor stiltips och skötsel

Här hittar du flera snygga färger på galoscher från Azzezo. Dra bara på dig silikonskorna utanpå dina vanliga skor och skydda dina finskor från både vatten och smuts. Välj bland snygga färger som rött eller blått eller satsa på något mer tidlöst som svart.

Azzezo skor online på Footway

När regnet öser ner är det inte så lockande att ge sig ut, men med ett par kvalitativa galoscher från Azzezo kommer du garanterat att trivas även om det är regnigt. Hos Footway kan du klicka hem skor utan att behöva gå utanför dörren. Vi skickar hem dina skor utan att du behöver betala frakt.

Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK