Ballerinor

672 träffar

Finn din ballerina

På Footway har vi grymt många ballerinaskor från Think!, Bullboxer, El naturalista, Mjus och många andra märken. Du kan surfa runt bland ballerinor i tyg, syntet, läder och mocka i massor av hundratals modeller och massa olika färger. Ballerinaskorna startade sin bana på den klassiska baletten, men så småningom förstod fler charmen i de praktiska skorna. Idag är de ett måste i allas garderob och passar förträffligt till allt. Kör ett par mönstrade till jeans eller shorts, ett par skrikiga till kjolen och välj ett par enfärgade för en mer dressad stil.

Passar till allt

Ballerinaskor är enkla, eleganta och effektiva. Riv dansgolvet på klubben, gå på sommarpromenad, använd dem på anställningsintervjun eller på stranden. Dina ballerinaskor kommer även till användning som komplement till dina andra skor: perfekt ifall du har lite ont i fötterna av högklackat hela kvällen – smit iväg och byt ut dem mot dina sköna ballerinor. I ett par ballerinaskor kan du köra barfota men kom då ihåg att skorna kan lukta. Det råder du bäst bot på med hjälp av lite torrschampo eller genom att ställa skorna i kylen! Kom ihåg att det inte är fotsvetten i sig som luktar utan bakterierna, använd till exempel handsprit på fötterna så dödar du lukten omedelbart. Om ändå vill ha strumpor, välj ett par låga eller ett par som är särskilt framtagna för ballerinaskor.

Vårda dina ballerinor

Håll dina skor rena genom omvårdnad: rengör, vårda och skydda dina ballerinaskor. Beroende på materialet ska dina ballerinor göras rent på lite olika sätt men mockasten är bra för tygballerinor, medan rengöringsskum passar för dina skinn- och syntetskor. Ballerinaskorna är små, snärta och smidiga och passar perfekt ned i handväskan. Så om du vet med dig att vankas dans ikväll, ta med dem! Du kan enkelt byta om till ballerinor så slipper du stuka fossingarna i högklackat på dansgolvet.

Parma Black
FÅ KVAR
FÅ KVAR
FÅ KVAR
Sida 1 av 12

672 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK