Bruuns Bazaar Lågskor

0 träffar

Bruuns Bazaar skor - skandinavisk design

Bruuns Bazaar är ett världsberömt varumärke som erbjuder sofistikerade och eleganta skor i tidlös design. Med rena och enkla linjer, gedigna material och med en skön passform, är Bruuns Bazaar skor ett ultimat val. Hitta dina favoriter i sortimentet och få inspiration till nya outfits.

Bruuns Bazaar historia och kända modeller

Det danska modeföretaget Bruns Bazaar grundades 1994 av de två danskarna Björn och Teis Bruun. Idag är det en av Skandinaviens främsta designers som styr företaget – Lene Borggaard. Stilen är genomgående sofistikerad och minimalistisk med material av högsta kvalitet. Bruuns Bazaar skor är för den modemedvetna kvinnan eller mannen som har höga krav på kvalitet och passform.

Bruuns Bazaar skor stiltips och skötsel

Vad är väl bättre än ett par skor du kan bära till allt? Här kan du hitta många snygga och trendiga Bruuns Bazaar skor i olika modeller som pumps, sandaler, lågskor och sneakers. Välj bland svala färger som lila, blått, rostrött och svart. Matcha dina Bruuns Bazaar skor med allt från kostymen och finklänningen till dina skönaste jeans.

Bruuns Bazaar skor online på Footway

Hos oss på Footway kan du välja bland ett stort och varierat utbud av Bruuns Bazaar skor. Här finns vackra dam- och herrskor som följer de rådande trenderna. Som alltid bjuder vi på frakten, returerna och ger dig 180 dagars öppet köp. Shopping hos Footway ska vara roligt och smidigt. Välkommen!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×