Lågskor

3 träffar

Bullboxer skor för den kräsne

Ge din klädsel ett lyft med moderiktiga Bullboxer skor. Härliga färgstarka detaljer som lyfter resten av din klädsel och tål den mest kräsna granskningen. Finns i flertalet härliga bekväma modeller och färger att beställa på Footway.

Succé som snart firar 30 år

Bullboxer finns i många modeller och följer de senaste trenderna. Märket står för nyskapande med en härlig puls som följer modets svängningar. Footway har funnits i några år och har stort fokus på våra kunder, med våra trendiga skor från bland annat Bullboxer. Bullboxer skor som både är bekväma och plånboksvänliga. Våra skor har genuina detaljer i härliga färger och bekväma material för den modemedvetne kunden som vill synas i vimlet och samtidigt kunna känna sig bekväm med skorna. På Footway finns skor för dam, herr och barn i alla storlekar och alla tillfällen. Vi erbjuder allt från sandaler till grova kängor och alla våra skor håller hög kvalitet och du får 180 dagars öppet köp när du handlar hos Footway där du hittar skor i alla former och färger.

Bullboxer skor för alla tillfällen

Bullboxer stövletter i mjuka härliga material. Sköna trend detaljer som matchar övriga plagg i färg och stil eller varför inte bryta av med en annan färg på den lilla extra detaljen på stövletterna? Vill du vara fin till vardags och på jobbet? Då har vi de rätta modellerna, snygga stövletter som är snälla mot fötterna och fortfarande känns bekväma efter en hel dags arbete. Modeller för festen i lite fräckare stil med detaljer som drar blickarna till sig och passar din klädsel för kvällen. Footway fokuserar på kunderna och erbjuder stövletter i bekväma material och olika modeller för alla tillfällen.

Sköt om dina skor för lång hållbarhet

Vi vill att våra favoritskor ska hålla länge, det man bör tänka på är att beroende på materialet på dina skor, sandaler och stövlar kräver olika sorts behandling. Bullboxer skor i mjukare material som tyger bör impregneras för att få ett bättre skydd mot regn och smuts. Att göra rent ljusa tygskor med tandkräm är ett välkänt tips, stryk på lite tandkräm på den smutsiga delen och torka av med en fuktig trasa. Har du skor i mocka tar du bäst hand om dem genom att använda en mocka-borste för att ta bort smutsiga partiklar. Om du behöver göra en grundlig rengöring kan du använda en speciell rengöring just för mocka tillsammans med vatten. Ta till sist gärna på lite skokräm framställt för mockaskor och dutta på i små cirkelrörelser på skorna.

Bullboxer skor online på Footway

Vi på Footway värderar våra kunder högt, vår professionella kundtjänst finns där för dig och hjälper dig med dina inköp samt svarar på frågor och ger dig värdefulla tips om våra produkter. Läs gärna vår blogg där vi uppdaterar med senaste nytt, nya modeller av skor och sandaler och de senaste trenderna inom modevärlden. Välkommen in på vår sida för att göra dina inköp, vi har snabba leveranser med fri frakt och du betalar inget extra om du behöver skicka tillbaka något i retur.

Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK