Lågskor

5 träffar

Vackra barnskor från Petit by Sofie Schnoor

Det är inte bara vi vuxna som vill njuta av vackre kläder och skor även barn tycker om att känna sig fina. Med skor från det danska märket Petit by Sofie Schnoor kan varje dag kännas som en liten fest.

Petit by Sofie Schnoor - skor för alla tillfällen

Petit by Sofie Schnoor skor finns i flera olika modeller och utformningar. Till en av de populära modellerna hör Petit by Sofie Schnoor ballerina, som finns för både inomhus- och utomhusbruk. Välj mellan enklare varianter och mer smyckade modeller. Petit by Sofie Schnoor skor för barn finns från storlek 18 och upp till 38 och passar därmed både stora och små barn.

Styla små prinsessor med Petit by Sofie Schnoor skor

Skor från Petit by Sofie Schnoor kan få vilken flicka som helst att känna sig som en liten prinsessa, alla veckans dagar! De sobra färgskalorna som används på märkets skor, gör att de enkelt går att matcha med de flesta plagg och stilar.

Shoppa Petit by Sofie Schnoor online

Shoppa barnskor från Petit by Sofie Schnoor online hos oss på Footway. Utöver ett brett utbud av skor, erbjuder vi alla våra kunder snabba leveranser, fri frakt och returer samt öppet köp i 180 dagar!

Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK