Lågskor

3 träffar

Original Penguin - skor för alla tillfällen

Original Penguin är ett amerikanskt märke, med snygga herrskor för alla tillfällen. I vårt utbud hittar du herrmodeller för både varma och kalla säsonger, inklusive avslappnande och populära Original Penguin loafers. Låt Original Penguin sätta pricken över i:et i din outfit.

Från 50-talets USA till Original Penguin idag

Original Penguin, som grundades i USA under 50-talet, har sedan starten försett män med trendiga kvalitetsskor och kläder. Märket har arbetat med kända ansikten som Jake Gyllenhaal, Adam Brody och Brad Pitt och Original Penguin skor är älskade av män både i USA och Europa.

Styla dina Original Penguin skor och loafers

Original Penguin skor och loafers finns i både avslappnade och mer klassiska modeller, vilket gör att du kan shoppa skor både för arbete och fritid. Välj mellan lugnare basfärger som grått och brunt, eller piggare kulörer och mönstrade skor; allt beroende på din stil och vad du vill utstråla.

Shoppa Original Penguin skor online

Shoppa dina nya Original Penguin skor online – det är både bekvämt och enkelt. Vi på Footway erbjuder utöver snabba leveranser, också fri frakt och retur samt öppet köp i 180 dagar!

Steve
FÅ KVAR
Form Oxford
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

3 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK