Conguitos Lågskor

0 träffar

Conguitos skor för alla barn

Framför dig har du ett sortiment av trendiga barnskor av högsta kvalitet. Barns fötter är ömtåliga och med tanke på deras aktiva livsstil behöver barnen de bästa skorna. Conguitos har en känsla för design och mode men har ändå alltid barnens komfort som största fokus.

Conguitos historia och kända modeller

Spanien är kända för att sätta trender och Conguitos är inget undantag. Det spanska varumärket grundades 1990 då de släppte sin första kollektion av barnskor. Deras filosofi var att skapa kvalitetsskor för barn med högsta komfort och i snygg design. Om du frågor oss verkar det som att de lyckades.

Conguitos skor stiltips och skötsel

För att dina barn ska kunna roa sig med utomhuslekar hela året erbjuder Conguitos skor för både vår, sommar, höst och vinter. Med material som äkta läder och tåligt gummi klarar skorna av det mesta. För ökad livslängd kan läderskor från Conguitos behöva en uppfräschning av skovårdsprodukter titt som tätt.

Conguitos skor online på Footway

Vi på Footway är riktigt stolta över att få visa upp ett så varierat och snyggt utbud av kvalitetsskor från Conguitos. Vi hoppas att du kan hitta ett par fina skor för ditt barn! För att underlätta din shopping bjuder vi på frakten, returerna och ger dig alltid 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK