Sand Lågskor

1 träffar

Sand of Copenhagen

Märket Sand är ett dansk märke vars ledord kan sammanfattas i passion, innovation och tidlös design. Med kvalitativa materialval och valet av detaljer gör att deras kläder och skor utgör en modern klassiker bland liknande märken. SAND är en kombination av italiensk inspiration och skandinavisk hantverkstradition och simpel, ren skandinavisk design. Deras konsekventa stil har gjort att produkter från SAND är mycket omtyckta och med deras skor i klassiska modeller får du en allround sko som kan kombineras med allt.

Makarna Sand - Highschool sweethearts

Lene and Soren Sand träffades under gymnasieåren och drivna av en passion för mode och design startade de en liten affär i deras trygga hemstad Randers i Danmark år 1981. Idag finns SAND representerade i 32 länder på sex kontinenter och med 1,200 återförsäljare. SAND’s fantastiska reklamkampanjer har använt sig av bilder tagna av den legendariske fotografen Helmut Newton och bland kända namn som höjt deras märke vidare finns personer som rockstjärnan Bryan Adams, bandet Duran Duran och celebriteten Paris Hilton.

Innovativ design och SAND skor

Designen som representerar märket SAND drivs av passion, kreativitet och innovation. Den lilla butiken som startades på 80-talet har nu vuxit till ett internationellt modehus. Med sina coola skandinaviska snitt kombinerade med sydeuropeisk charm, skapar SAND kläder och skor för världsmedborgare. Filosofin bakom märket SAND är att bibehålla den fina balansen mellan neo-klassisk sofistikerad stil och det som är lite galet och oväntat. Skokollektionerna är ofta skapade av läder och andra naturmaterial, med dämpade klassiska toner som är användbara och lätta att kombinera med alla möjliga plagg. Inte sällan hittar man skorna under mer formella sammanhang, så som affärsmöten eller festliga tillställningar. Med en stilfull och elegant framtoning är SAND skor ett självklart val för den stilmedvetna.

Sand skor online på Footway

SAND hittar ni bland alla våra märken på Footway. Hit har vi samlat det bästa i skoväg från hundratals märken så att du kan hitta din favorit utan att lämna hemmets trygga vrå. Hos oss på Footway har du alltid 180 dagars öppet köp om du köper fler par så är det bra att veta att man i lugn och ro kan prova alla skor innan man helt bestämmer sig för vilka som blir dina favoriter! Du har dessutom fri frakt och fria returer, allt för att göra din shopping så smärtfri och enkel som möjligt. Välkommen till oss på Footway!

Sida 1 av 1

1 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK