Helly Hansen, Seglarskor

2 träffar

Helly Hansen Skor för aktiva fötter

Helly Hansens sortiment tillåter dig att vara moderiktig i vilket väder och miljö som helst. Helly Hansen skor och gummistövlar håller fötterna torra och sköna även i regn och på längre äventyr.

Historia och utveckling av företaget

Historien om Helly Hansen går tillbaka till 1877 då den norska kaptenen Helly Juell Hansen och hans fru började tillverka regnbyxor och oljerockar. Produkterna blev snabbt mycket populära och vann redan året därpå pris under Paris Expo för sin exellence. Därefter började kläderna även exporteras utomlands och företaget kunde ta nästa steg och växa ytterligare. Under 1900-talet var företaget med och arbetade fram tre-lager-systemet som står emot vatten och vind och har kommit att bli mycket uppskattat bland friluftsmänniskor. Idag ingår även Helly Hansen skor i deras ordinarie utbud som håller samma höga kvalité som kläderna och passar för en aktiv livsstil.

Helly Hansen skor och varianter

Märket erbjuder idag både Helly Hansen damskor och Helly Hansen herrskor till äventyrare, klättrare och seglare men fungerar även som vardagssko för dig som vill se bra ut i stadsmiljö. Helly Hansen med sin långa erfarenhet med produkter speciellt utvecklat för det nordiska klimatet har tagit fram en mängd olika teknologier som passar för just vårt oberäkneliga och skiftande väder. I märkets sortiment ingår många olika skomodeller från sneakers och sportskor till kängor och boots, alla speciellt utvecklade för att dina fötter ska känna sig bekväma och skyddade i alla miljöer. Märket som började med gummiprodukter har självklart även ett stort utbud av gummistövlar i många härliga färger och mönster.

Material utvecklat efter sport

Helly Hansen skor är gjorda för aktiva personer som gillar att vara utomhus året om i alla väder. Skorna är utvecklade efter sport eller aktivitet och vattensportentusiasten hittar skor som står emot väta extra bra och dessutom är försedd med en anti-halk-sula av gummi. Materialet är av snabbtorkande meshtyg som låter foten andas. En stor del av sortimentet består av sportskor för vandring och löpning i terräng. Skorna bör vara mer stabila än en löpsko som används vid inomhusträning och har därför en kraftig uppbyggd sula som både dämpar effektivt vid nedsättning av foten och skyddar fötterna vid ojämnheter på turen. .

Helly Hansen skor online på Footway

Du hittar enkelt och snabbt dina Helly Hansen skor online på Footway.se där vi har ett brett sortiment av billiga Helly Hansen skor, stövlar och sportskor i både dam och herrmodeller. På Footway.se kan man förvänta sig en kvick leverans och en utomordentlig service. Vi erbjuder fri frakt och fria returer och du har dessutom 180 dagars öppet köp på din beställning.

Sida 1 av 1

2 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK