Tny Lågskor

0 träffar

TNY -för barn som vill vara fina

Det är något visst med de första lackskorna. Många är vi som har minnen av att stå och titta ner på skorna för att de blänker. För barn som vill ha extra fina skor finns TNY, ett undermärke till det spanska skomärket Tinny Shoes, som gör skor för fest till barn.

TNY -en del av Tinny Shoes

Tinny Shoes startades i Spanien i slutet av nittiotalet och är numera en av Spaniens ledande skotillverkare för barn. Du hittar skor till barn i alla åldrar från Tinny och TNY, ända upp till storlek 39.

Skor från TNY

Är det dags för dop? Födelsedagskalas? Julfirande? Eller ett bröllop, där ditt barn ska vara tärna eller brudnäbb? Hos TNY hittar ni skorna. Kanske kommer du om tjugo år ta upp ett par TNY-skor ur en låda, ställa dem på en hylla hemma och minnas den första tiden med ditt barn?

TNY på Footway

Skor från TNY är gjorda av de bästa hantverkarna och håller hög kvalitet. Enklast köper du ditt barns nya fina skor på Footway, så att ni kan testa i lugn och ro hemma. Här har du nämligen öppet köp i 180 dagar, snabb leverans samt fri frakt och retur. Smidigt!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×