Tygskor

514 träffar

Tygskor – för en snygg och ledig stil

Tygskor får en oftast att tänka på ledigt designade skor i textil och gummi som används mestadels under sommaren. Men ett par snygga tygskor är mycket mer än bara fritidsskor. Numera går det att hitta en hel värld av sneakers, slip-ins, espadrillos och sandaler som används både till vardags och fest. Ofta går det att hitta riktigt snygga modeller i mjuk och skön textil med lyxiga detaljer i läder och mocka. Med ett par rejäla strumpor passar tygskor inte bara till vår och sommar utan kan även användas fram tills på senhösten.

Skor som andas design och bekvämlighet

Det finns inga stelbenta regler när det gäller design av tygskor vilket gör att de lätt passar in i vilken garderob som helst. Skorna tillverkas i en mängd olika modeller, från moderna sneakers till klassiskt fransk-inspirerade sandaler, vilket är förklaringen till att de har blivit så populära bland både unga och gamla. De är dessutom skor som andas vilket är extra viktigt under sommaren. Tygskor är betydligt svalare än andra skor och kan ofta tvättas i tvättmaskinen när de blir smutsiga eller börjar lukta ofräscht. Eftersom de är tillverkade i textil torkar de snabbt och förlorar inte passformen efter tvätt.

Från gummifabrik till skofabrik

När amerikanen Marquis Mills Converse öppnade en gummifabrik i Malden, Massachusetts i början på 1900-talet kunde han knappast ha anat att det skulle leda till grundandet av Converse Rubber Shoe Company, ett av världens ledande märken inom tygskor. På många sätt har Converse blivit en utgångspunkt för tillverkandet av tygskor utifrån sina klassiska 80-tals sneakers. Numera säljs det tygskor med eller utan snörning, med hög och låg klack, i sportigt modern stil eller klassisk elegant design. Från att ha varit en typisk fritidssko för sportutövare är tygskon idag en sko som används i många olika sammanhang och långt utöver sportvärldens gränser.

Tygskor online på Footway

Footway har ett brett sortiment av tygskor som går från klassiska sneakers till moderiktiga slipins i härliga mönster. Det är dessutom lätt att navigera på sidan. Du knappar helt enkelt in din skostorlek och kan sedan börja surfa bland en mängd olika modeller och märken. Footway bjuder på hundratals modeller från Tommy Hilfiger, Gant, Bensimon och andra mer eller mindre kända märken. Footway är kända för sina leveranstider och sin goda service vilket gjort företaget till en av de största aktörerna inom skor!

FÅ KVAR
Sida 1 av 9

514 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK