Yellow Cab Lågskor

0 träffar

Yellow Cab - inspirerat av New York

”Strong. Rough. Unpolished. New York”. Yellow Cab vill vara själva sinnebilden av New York. Om det går att känna den pulserande staden genom ett par skor, så är det genom ett par Yellow Cab. De är självständiga och sticker ut med sin snygga design.

Skor som utmanade modet

Grundarna till Yellow Cab inspirerades av New York när de startade märket 1992. De var trötta på de skor som det rådande modet erbjöd och för dem stod New York för den självständighet de ville skapa. Nu har Yellow Cab blivit ett av världens ledande skomärken och en av de första modellerna, The Check, räknas som en skoklassiker.

Skor som passar starka personer

Den typiska personen som bär Yellow Cab har en individuell smak, som inte baserar sig på flyktiga trender. ”Karaktär”, ”styrka” och ”ett öppet sinne” är andra ledord för personer som passar i Yellow Cabs skor, men det som förenar dem mest är såklart deras känsla för snygga skor.

Köp skor från Yellow Cab på Footway

Du hittar ett stort utbud av Yellow Cab-skor och boots hos oss på Footway. När du köper ett par har du alltid fri frakt och retur, samt 180 dagars öppet köp!

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK