Lakai Skor Online

0 träffar

Lakai skor för dig som skejtar

Lever du också på brädan och älskar streetmode? I så fall kommer du att älska Lakai skor. Skorna är utvecklade med en enastående sula som ger dig ett maximalt grepp. Dessutom har Lakai skor en speciell fotbädd som ger dig en skön stötdämpning. Välj bland många snygga färger och modeller och hitta dina favoriter från Lakai.

Lakai skor historia och kända modeller

Lakai består av ett gäng killar som har stor passion för skejting. Vad som verkligen urskiljer Lakai från andra varumärken är deras tekniker och material. Med en särskild form på sulan, riktigt bra gummi och med en snygg och praktisk design, är Lakai skor ett ultimat val för skejtaren.

Lakai skor stiltips och skötsel

I sortimentet av Lakai skor kan du välja bland både textil- och mockaskor. Skinn och mocka kan snabbt fräschas upp med bra skovårdsprodukter. Ett par tuffa Lakai skor kan du både bära när du skejtar men även till vardags. Skornas avslappnade och tuffa design gör sig väl med allt från jeans till kostymbyxor.

Lakai skor online på Footway

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för att skejta med ett par schyssta Lakai skor. Hos oss på Footway kan du välja bland flera snygga och bekväma modeller. Du betalar aldrig för vare sig frakt eller returer hos oss och du har alltid 180 dagars öppet köp hos oss på Footway.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK