Lavoro Skor Online

0 träffar

Lavoro skor för jobbet

Skydda dina fötter mot föremål med hjälp av ett par sköna Lavoro skor. Dessa skyddsskor lämpar sig utmärkt på många olika arbetsplatser. Med bra material, spiktrampskydd och yttersko i äkta portugisiskt skinn, kan du lita på kvaliteten. Välj bland lågskor, kängor med högre skaft och nättare gympaskor från Lavoro.

Lavoro skor historia och kända modeller

Lavoro är ett välkänt skoföretag från Portugal. Mest kända är de för sina avancerade tekniker i skorna, exempelvis Air pump-innersula och Thisulate. Dessutom tillverkas Lavoro skor av kompostmaterial, miljövänligt med andra ord! Portugal är känt för sitt kvalitetsläder och Lavoro skor är inget undantag.

Lavoro skor stiltips och skötsel

Ett par Lavoro skyddsskor kan du bära varje dag, år efter år. Kvaliteten är fantastisk och skorna håller både passform och design länge och väl. Med en bekväm och stötdämpande fotbädd och med en kraftig gummisula, får du ett optimalt grepp även på hala underlag.

Lavoro skor online på Footway

Ta hand om dina fötter och unna dig själv ett par Lavoro skyddsskor av högsta kvalitet. Vi på Footway har tagit hem flera olika modeller för att du lättare ska hitta ett par som passar för ditt yrke. Som vanligt får du alltid fri frakt, fria returer och 180 dagars öppet köp när du handlar hos oss.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×