Le Chameau Skor Online

0 träffar

Le Chameau skor är beprövad kvalitet

Satsa på Le Chameau skor och stövlar om du vill ha snygga, varma och torra fötter oavsett väder. Le Chameau är världsledande när det gäller vattenavvisande skor.

Franskt hantverkskunnande för fiskare och kungahus

Le Chameau, ett anrikt franskt företag grundades redan 1927 av Claude Chamot. Sortimentet består av något så ovanligt som gummistövlar som väcker habegär genom sin eleganta design. Le Chameau boots är inte bara snygga utan högpresterande funktionsplagg som skördar frukterna av lång produktutveckling och ett gediget hantverkskunnande. Från början gjorde företaget tåliga och vattentäta boots för jägare, bönder och fiskare. Man var stora innovatörer när det gällde att använda gummi som material och Le Chameau´s produkter kom att attrahera kräsna kunder med känsla för kvalitet. Idag levererar Le Chameau gummistövlar till det brittiska kungahuset vilket är en tungt vägande kvalitetsstämpel.

Välj tåliga och eleganta Le Chameau skor

Le Chameau Vierzon är en av företagets mest ikoniska modeller, framtagen för nästan 50 år sedan. Vierzon bärs av såväl franska vinbönder som representanter för brittisk landadel. I Le Chameau stövlar är du lika elegant som torr om fötterna. Dina Le Chameau skor kan du använda för många olika typer av inomhusaktiviteter och alltså inte bara vid regn. Några modeller är anpassade för att klara extrem kyla, andra är ett bra val om du går långt över blandade underlag t.ex. vi jakt. Le Chameau matchas bäst med andra funktionella plagg. Allt från regnkläder i galon till en elegant tredelad tweedkostym kan passa - beroende på tillfälle och väder.

Lättskötta skor i naturmaterial

Le Chameau skor är väldigt lätta att ta hand om eftersom du inte behöver vara försiktig med vatten när du tvättar dem. Skornas utsida är i tåligt gummi och inuti är de ofta fodrade med läder och ull. Sulornas grepp och tjocklek anpassas utifrån skornas användningsområde. En skor avsedd för trädgårdsarbete har en annan typ av sula än en sko avsedd att bäras av en professionell fiskare ombord på en båt. När det gäller vissa modeller samarbetar Le Chameau med det världsledande däckföretaget Michelin - för att få tillgång till bästa möjliga kunnande och material. Om du vill ha skinande blanka gummistövlar kan du polera dem med silikonspray och en torr trasa.

Le Chameau skor online på Footway

Letar du efter skor eller stövlar till bra pris från ledande tillverkare så kommer du att märka att du har mycket att välja bland här på Footway. Vi erbjuder inte bara ett stort sortiment för hela familjen utan även förmånliga villkor. Vi ger dig fri frakt över hela Sverige, fri retur, snabba leveranser och öppet köp i hela 180 dagar.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK