Living Kitzbühel Skor Online

0 träffar

Living Kitzbühel- en modern pantoffel

Hållbar produktion, rolig och unik design och ett brett urval av skor för hela familjen är vad du hittar när du kikar in på skorna från Living Kitzbühel. Living Kitzbühel har blivit populärt runt hela Europa, och har funnits i närmare hundra år! Under de åren har märket förfinat sin design och affärsidé till perfektion, och skapar nu de mest bekväma och underbara skorna som skapar ett habegär man inte kan låta bli att tillfredsställa!

Living Kitzbühel skor är alla kalla fötters bästa vän

Living Kitzbühels skor är alla kalla fötters bästa vän. En nyskapande och rolig variant av den klassiska pantoffeln, gör att dessa skor faller även de mest kräsna på läppen när man väl har provat dom. Märket är unikt i sitt slag, och kombinerar mysiga material med de senaste trenderna. Skorna är inte bara fantastiskt bekväma, utan de är riktigt snygga också! Man kan ha dem som innesko, eller ge sig ut på stan med dessa söta skor, allt är möjligt, och du kommer att sväva på moln oavsett var du använder dem.

Oslagbar mjukhet med Living Kitzbühel

Komfort är det viktigaste att ta vara på när det kommer till skor, i och med att vi använder dem dagligen och våra fötter vistas i skorna mest hela dagen Living Kitzbühel har tagit fasta på detta och haft det i åtanke när de designar sina skor. Främst används dessa skor av barn, och med märkets fantasifulla kreationer är de flesta barn, ja, barnsligt förtjusta, i dessa söta små skor som är lika mjuka som fina.Living Kitzbühels skor är perfekta att ha hemma eller på förskolan eller skolan när vintern börjar komma krypande, och bidrar till en mysigare tillvaro. Med sina lekfulla mönster och färger piggar skorna dessutom upp vilken tråkig regnig dag som helst när man måste hålla sig inomhus, och skorna går att kombinera till oändlighet med barnens favoritplagg! Självklart finns även enfärgade modeller, om man inte vill sväva ut allt för mycket. Living Kitzbühel lockar fram mys, glädje och många leenden både från de som bär skorna och de som önskar att de gjorde det.

Living Kitzbühel online på Footway

Living Kitzbühel skor hittar du på Footway så att du kan beställa hem ett par och börja mysa! Hos oss hittar du det mesta, och med fri frakt och fria returer kan du gott kosta på dig ett extra par! Du har dessutom alltid 180 dagars öppet köp, och vår trevliga kundsupport står redo att svara på dina eventuella funderingar.
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies.×