Bugatti, Skor

0 träffar

Bugatti skor för kvalitet och passform

Bugatti skor prioriterar dina fötters komfort. Du väljer design och stil medans Bugatti står för högsta kvalitet och att dina fötter mår bra och trivs.

Gedigen erfarenhet av skor

Redan 1928 erbjöd Bugatti skor, kvalitet och hantverk till användaren. Grundaren Johann Muller startade sin tillverkning i Vestfalia i nordvästra Tyskland. 1975 övertog sonen Hans företaget och förde familjetraditionen vidare. Nu utökades produktionen och italienska och portugisiska kollektioner lanserades. Dagens ägare Tim Torsten Muller är barnbarn till grundaren och fortsätter att tillverka skor i material av högsta kvalitet. 1984 startade han sin karriär som business trainee i företaget. 1995 öppnade den egna fabriken i Tunisien och han koncentrerade sig på produktutveckling. Produktionen ökade och från år 1998 lanserades varje år 6-8 nya kollektioner. Astor Mueller group som företaget hette har 2001 450 anställda och skor produceras i ett flertal länder. Trots svårigheter inom skoindustrin 2011 lyckas företaget öka och Bugatti anses nu vara ett ledande märke inom skomode.

Bugatti skor i arbetslivet och på fritiden

För dig som vill vara välklädd men känna dig bekväm i arbetslivet har Bugatti vad som krävs. Skorna andas stil och komforten är företagets högsta prioritet. För både arbetsliv och fritid har Bugatti förarskor som lämpar sig för bilkörning. Bugatti loafers erbjuder en avslappnad stil med klass. Företagets filosofi är att du ska hitta din drömsko vad gäller färg, design, material och hantverk utan att efteråt råka ut för det som är vanligt med nya skor som att skon sedan klämmer, skaver eller trycker någonstans. Skor finns för både dam, herr och barn. 2013 lanserades även en dynamisk sportig kollektion för kvinnor över 15 år.

Investera i kvalitet

Bugatti skor tillverkas alltid i material av hög kvalitet och alla skor kontrolleras. Varje sko som hamnar på marknaden har ett certifikat som garanterar att tillverkningen skett av giftfria produkter och att inga genmanipulerade material har använts. Läderskor från Bugatti är en investering och du bör vårda dem ömt såsom äkta läder kräver. Håll dem alltid rena och skulle de bli våta torkar du dem genom att stoppa tidningspapper i dem för att processen ska gå långsamt. Snabbtorka dem aldrig på element eftersom formen kan bli påverkad. Använd produkter som vax och impregnering som är speciellt anpassade för äkta läder.

Bugatti skor online på Footway

Köp dina skönaste klackskor från Bugatti hos Footway. Skor av hög kvalitet med komfort både till arbete och fritid hittar du hos oss. Vi levererar snabbt och fraktfritt. Vi erbjuder våra kunder hela 180 dagar öppet köp. Klicka dig runt hos oss nu för att ta del av vårt sortiment av skor för dig som kräver det bästa av design och kvalitet.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK