Hoka One One, Skor

9 träffar

Hoka One One är ett franskt skomärke som tagit världen med storm

Precis som många andra företag började Hoka One One som en lösning till ett problem. De franska grundarna Jean-Luc Diard och Nicolas Mermoud sprang ofta långdistanslopp men upplevde att de kämpade med att springa i nedförsbacke på ett snabbt och framför allt bekvämt sätt. De började designa en sko enbart för detta problem och upptäckte att de skapat något helt nytt, en löparsko med extra mycket dämpning och minimal vikt. Skorna blev snabbt populära bland ultramaratonlöparna och det nya skoföretaget Hoka One One föddes. Idag är företaget ett av de snabbast växande i branschen och de har utökat utbudet av skor för att passa andra typer av löpare.

Vårda dina Hoka One One skor

Med Hoka One One skor kan du ta dig an tuffa utmaningar. Även om skorna är utvecklade för att användas väl är det alltid en bra idé att vårda dina skor, då håller de längre. Stoppa inte in skorna i tvättmaskinen, använd istället tvål, vatten och en trasa för att ta bort smuts från ytan. Försök att få bort lera så fort det går, annars kan leran sätta sig hårt. Se till att du även låter blöta skor torka innan de används igen. Torka i rumstemperatur, inte i torkskåp. Det tar ungefär 12 timmar för ett par blöta skor att bli ordentligt torra. Springer du ofta kan det vara smart att köpa två par Hoka One One skor, på så sätt kan du träna medan det andra skoparet vilar.

Snygg stil med snygga skor

Hoka One One skor är inte bara ovanligt dämpande och bekväma, de har även snygg design. Skorna går att hitta i alla möjliga färger och utseenden, från stilrena skor i monokroma färger till lite mer färgstarka skor i blått, gult, rosa och så vidare. Du kan alltid matcha dina Hoka One One skor med dina träningskläder, det finns trots allt flera att välja mellan och alla håller lika hög kvalitet.

Prova Hoka One One genom oss

Är du nyfiken på varför så många professionella atleter, erfarna joggare och entusiastiska nybörjare föredrar skor från Hoka One One? Hemligheten ligger i dämpningen och vikten. Skorna hjälper dig flyga fram genom hela träningspasset. Köp Hoka One One via oss på Footway, vi ger dig schysta villkor och bra priser. Unna dig själv skor som förbättrar din löpning redan idag.

Sida 1 av 1

9 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK