Josef Seibel Löparskor

0 träffar

Bekvämt och klassiskt

Josef Seibel skor är skorna som sätter bekvämligheten först och främst. Familjeföretaget vill vara nära sina kunder och arbetar aktivt för att tillverka sköna skor för fritid och arbete.

Komfort från ett pålitligt företag

Som ett av Europas äldsta märken är Josef Seibel skor väletablerade i branschen. Företaget har funnits sedan 1886 och är nu inne på den fjärde generationen av skotillverkare och ägare. Skomärket har stadigt expanderat och finns nu i ett 40-tal länder runt om i världen. De är uppskattade för sin sköna komfort och har inriktat sitt sortiment på sandaler, tofflor, lågskor och boots. Skorna tillverkas till störst del i Europa och materialet är övervägande läder. De vänder sig till både damer och herrar som vill ha snygga skor som är bekväma nog att vandra runt i en hel dag både på arbetet och på fritiden.

Josef Seibel skor

Josef Seibel herrskor är tillverkade i finaste läder som passar lika bra till ett par snygga chinos på jobbet och som lätt matchas med favoritjeansen under lediga stunder. Välj en seglarskor för att alltid vara rätt klädd, de är skor som aldrig blir omoderna eller går ur tiden. Sandalen Josef Seibel Julia 01 finns i en härlig röd variant, där remmarna ligger bekvämt över foten och lämnar tån öppen. De är ett mycket bra val när du vill känna dig lagom snyggt uppklädd på sommaren. Klackhöjden på sju centimeter gör att du får en snyggare hållning och tack vare dess stabilitet är de enkla att gå i.

Handsydd sula och fint läder

Josef Seibel skor är tillverkade i läder eller textil beroende på sko och modell. Visste du att alla skoöverdelar sys fast i sulan för hand? Detta bidrar till att skon blir mer flexibel och unik. För en expert tar detta jobb ungefär en halvtimme per sko och proceduren har sett likadan ut sedan starten 1886. Seibel har utvecklat sulan Airped som får foten att andas bättre i skon och öka bekvämligheten. Sulan är gjord i läder med små lufttunnlar för att temperaturen ska hållas sval och fötterna ska slippa att bli svettiga. Tips: Hålls sulan fräsch ökar även skornas livslängd.

Josef Seibel skor online på Footway

Hos Footway hittar du skor för alla tillfällen. Nu till våren är det många som vill förnya sin garderob och skosamling, varför inte hitta ett par lågskor som passar för sköna vårpromenader? Vi erbjuder en snabb leverans från vårt stora lager med skor för damer, herrar och barn. Hos Footway får du alltid fri frakt och fri retur. Dessutom erbjuder vi 180 dagars öppet köp.

Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK