Keep, Skor

0 träffar

Keep skor – veganska skor

Keep skor är rätt val för dig som letar efter skor som tillverkas utan att djur tagit någon skada. Skorna är helt veganska och alltså tillverkade av textil. Stilen är riktigt stilren och snygg med vackra sneakers i olika färger och mönster. Här kan du hitta trendiga Keep sneakers och skor i alla tänkbara färger och modeller.

Keep skor historia och kända modeller

Keep är företag som grundades 2006 och som dess tagit sig in rejält på skomarknaden. Med trendiga sneakers och seglarskor i tålig textil, är Keep ett varumärke som tilltalar många olika människor. Företaget har valt att skapa trendiga skor på ett helt veganskt sätt.

Keep skor stiltips och skötsel

Framför dig har du ett brett och varierat sortiment av snygga Keep sneakers och skor. Keep skor kan du enkelt bära till vardags med ett par snygga jeans. Vill du klä upp dig fungerar skorna lika bra till ett par stiliga chinos, en skjorta och kanske en fluga.

Keep skor online på Footway

Sitt kvar! Hos Footway kan du handla trendiga skor utan att behöva lämna soffan. Här kan du klicka hem ett par nya favoriter från Keep. Vi erbjuder blixtsnabba leveranser och tar aldrig betalt för frakt eller returer. Du kan prova dina skor i lugn och ro. Hos oss på Footway får du 180 dagars öppet köp.

Nyheter
Homer
FÅ KVAR
Sida 1 av 1

0 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK