Lågskor

909 träffar

Finast på festen

Ska du köpa skor för högtider, bröllop, 30-års fest, nyår, eller någon annan förträfflig tillställning? Underbart! På Footway har vi letat fram vackra finskor för alla storfester. Finskorna är trots allt det som gör din outfit – en sista touch på en stilig utstyrsel, ett vackert prick över ett vackert i.

Finskor för killar

En välsittande kostym, smoking eller frack – alla mår bäst tillsammans med ett par fina skor. Hos oss hittar du ett urval av märken, de mest populära är Loake, Ecco och Dahlin. Idag kan man leka runt rätt ordentligt med skor till kostym, även om det säkra valet är ett par svarta, klassiska Oxford-skor. Många gånger förväntas du bära svarta skor till mörk kostym så varje man bör äga minst ett par för att alltid vara förberedd inför storfesterna. Under vintern och hösten kan du bära ett par snygga kängor eller Chelsea-boots till kostym eftersom byxan täcker skaftet. Skaffa ett par i skinn eller kanske mocka? Om du vill vara elegant i grå kostym: köp ett bar bruna brouges! Kom ihåg att smörja dina brouges med borste så att inte hålen täpps igen. Oavsett vad du letar efter och vad inbjudan säger så hittar du dina finskor här. Det finns skor i siden, sammet, mocka, läder med höga klackar och vanliga sulor.

Finskor för barn

Om både mamma och pappa är vackert klädda kan även barnen ha en lite finare utstyrsel. Det är absolut inget måste och naturligtvis beror det på hur barnens ålder – men ett par fina, söta barnskor är alltid underbara. Våra mest populära barnskor för fester kommer från Wildflower och Marco Bossi. För tonåringarna gäller detsamma, klädsel är lite mer valfri, även om jeansen kanske inte ska tas med till finare fester.

FÅ KVAR
Sida 1 av 16

909 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK