Lundhags, Skor

5 träffar

Lundhags - skor och kängor för en hel livstid

Skomakaren Jonas Lundhag hade en sak i åtanke när han startade sitt skomakeri i Jämtland år 1932 - att tillverka kängor och skor som skulle hålla en hel livstid. En ganska stor och utmanande uppgift, men en tanke som genomsyrar företaget än idag. Och faktum är att med de kvalitativa material och höga funktionalitet som Lundhags erbjuder får du kängor och boots som faktiskt klarar av att stå vid din sida genom decennier av äventyr. Detta tack vare den stora kunskap och passion för skomakeri som förts vidare från generation till generation och där varje material, söm och knapp testats för att hålla för naturens tuffa utmaningar. Kanske har den Jämtländska envisheten också haft ett finger med i spelet.

Funktion och hållbarhet i fokus

Här på Footway hittar du Lundhags kängor och skor i en mängd olika utföranden och modeller. Välj bland boots med höga eller låga skaft, kvalitativt läder i brunt eller svart och skor för antingen sommar- eller vintersäsong. Oavsett vilket par skor du väljer har de alla en sak gemensamt - funktion och hållbarhet som största fokus. Med ett par kängor från Lundhags kan du räkna med hög kvalitet och genomtänkta detaljer för ett så bekvämt och säkert äventyr som möjligt. De håller dina fötter torra och varma under regniga och kalla vandringar och ventilerade och stöttade under de lite varmare hikingturerna. Med ett tåligt och slitstarkt yttre och ett mjukt och bekvämt inre kan du räkna med skor som håller dina fötter skyddade i alla lägen. Hitta rätt par för just ditt äventyr här i vårt välsorterade sortiment.

Så här tar du hand om dina kängor från Lundhags

Att Lundhags kängor och skor erbjuder hög kvalitet och slitstyrka är det inget snack om, men det gäller ändå att du tar hand om dem på rätt sätt för att de ska hålla sig fina i decennier. Börja med att smörja in dina kängor de första gångerna du använder dem för att skapa ett bra och hållbart skydd. Underhåll sedan allteftersom för ett maximalt skydd mot väta. Efter en lång vandring på snö och is är det också viktigt att torka av eventuell smuts och väta och efter äventyr under varma vår- och sommarvandringar är det bra att låta kängorna vädra för att hålla dem så fräscha och fina som möjligt.

Köp Lundhags kängor och skor på Footway

Låter Lundhags kängor och skor som något som skulle kunna passa dig och dina äventyr kan du beställa dem snabbt och enkelt från oss på Footway! Välj mellan olika modeller och egenskaper för att hitta det par kängor som du vill sätta på fötterna genom livets alla äventyr.

Inlägg om Lundhags
J
Joel Andersson -
Visa fler inlägg
Sida 1 av 1

5 träffar
När du surfar här tillåter du cookies. Läs merOK